
Τέσσερις χιλιάδες Citroen αναζητούν… ιδιοκτήτη!
Τη λύση του μυστηρίου που κρατά καθηλωμένα στο λιμάνι της Βιέννης χιλιάδες αυτοκίνητα μάρκας Citroen προσπαθούν να βρουν οι αστυνομικές αρχές της Αυστρίας.
Τη λύση του μυστηρίου που κρατά καθηλωμένα στο λιμάνι της Βιέννης χιλιάδες αυτοκίνητα μάρκας Citroen προσπαθούν να βρουν οι αστυνομικές αρχές της Αυστρίας.
Τα Xsara Picasso αλλά και οι C5 που βλέπετε, μεταξύ άλλων, στη φωτογραφία είναι μερικά μόνο από τα 4.000 αυτοκίνητα της γαλλικής φίρμας που είναι αποθηκευμένα σε ειδικό τελωνειακό χώρο, καθώς μετά τη λήψη της παραγγελίας από το εργοστάσιο και την αποστολή τους στην Αυστρία ουδείς εμφανίζεται για να τα ζητήσει.
Οι αστυνομικές αρχές της χώρας κάνουν λόγο για πλαστή παραγγελία προς τη Citroen εκ μέρους του αυστριακού υπουργείου Εσωτερικών και της φιλανθρωπικής οργάνωσης Caritas, αναζητώντας την άκρη του νήματος και τους ανθρώπους που δρομολόγησαν μια τέτοια προμήθεια, αλλά είναι ιδιαίτερα φειδωλές στην παροχή περισσότερων πληροφοριών, καθώς στο θέμα εμπλέκεται δημόσια υπηρεσία.
Πηγή: ΑΠΕ
auto.in.gr
- Νίγηρας: 49 άνθρωποι πέθαναν από δίψα στην έρημο αφού έπαθε βλάβη το φορτηγό που τους μετέφερε
- Καναδάς: Ο πρωθυπουργός Κάρνεϊ σχεδιάζει μια συμμαχία χωρών που θα αντισταθούν στην προέλαση των μεγάλων της ΑΙ
- Ιράν: Δεν χρειάζεται συμφωνία για να πάρει το απεμπλουτισμένο ουράνιο, λέει ο Τραμπ
- Συνάντηση της Περιφέρειας Αττικής και μελών της Ιεράς Συνόδου
- Νέες κυρώσεις για την Κούβα, τον πρόεδρο Ντίαζ-Κανέλ και την οικογένεια Κάστρο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Βρείτε «με ένα κλικ» πού είναι ο φάκελος
