Ο J.P.Montoya έχει ήδη συμφωνήσει με τη McLaren για την αγωνιστική περίοδο του 2005 και μετά, σύμφωνα με δημοσίευμα του ξένου Τύπου. Συγκεκριμένα, το κολομβιανό περιοδικό Revista Cambio αναφέρει πως ο Κολομβιανός οδηγός επισφράγισε τη συνεργασία του με την βρετανική ομάδα τον Ιούλιο κατά τη διάρκεια του GP Βρετανίας.



Να υπενθυμίσουμε ότι το τελευταίο διάστημα φημολογείται σε έντονο βαθμό η μεταγραφή του J.P.Montoya από τη Williams στη McLaren, στη θέση του D.Coulthard. Προφανώς, ο Σκοτσέζος θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στη McLaren και θα αντικατασταθεί από τον Κολομβιανό το 2005.



Ο J.P.Montoya έχει συμβόλαιο με την BMW-Williams και για την επόμενη σεζόν και, όπως διαβεβαιώνει ο F.Williams, δεν πρόκειται να του επιτραπεί να πάει σε άλλη ομάδα παρά μόνο όταν λήξει η συνεργασία.

auto.in.gr