Στα δικαστήρια οδηγεί την Jordan ο H.H.Frentzen
Αποζημίωση ύψους 13 εκατομμυρίων λιρών ζητά ο Heinz-Harald Frentzen από την πρώην ομάδα του, την Jordan, μετά την απόλυσή του στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας.
Αποζημίωση ύψους 13 εκατομμυρίων λιρών ζητά ο Heinz-Harald Frentzen από την πρώην ομάδα του, την Jordan, μετά την απόλυσή του στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας.
Ο Γερμανός οδηγός, ο οποίος έχει εξοργιστεί από τον τρόπο με τον οποίο τον μεταχειρίστηκε η ομάδα του, μετά την άρνηση του Eddie Jordan να τον αποζημιώσει, θα οδηγήσει την υπόθεση στα δικαστήρια και θα διεκδικήσει εκτός από τα χρήματα του συμβολαίου του και αποζημίωση για τη ζημιά που προκλήθηκε αναφορικά με το όνομά του.
Ό,τι έχουν επικαλεστεί είναι αναληθές. Προφανώς ο Eddie Jordan νόμιζε ότι μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα συγκεκριμένο όρο του συμβολαίου. Αυτός όμως δεν είναι απόλυτα τεκμηριωμένος και έχουμε το δικαίωμα να τον αντικρούσουμε δήλωσε ο manager του Heinz-Harald Frentzen, Monty Field.
Του ζητήσαμε να αποσύρει την απόλυση και αρνήθηκε. Δεν έχουμε καμία άλλη επιλογή από το να διαφυλάξουμε τα δικαιώματά μας. Είναι μια αρκετά σοβαρή κατάσταση: έχουμε έναν οδηγό της Formula 1 ο οποίος δεν οδηγεί παρ΄ όλο που το συμβόλαιό του λήγει σε 18 μήνες κατέληξε ο Monty Field.
Ο Eddie Jordan και ο Heinz-Harald Frentzen αρνήθηκαν να ανακοινώσουν τους πραγματικούς λόγους που οδήγησαν στη διακοπή της συνεργασίας τους. Ο Γερμανός, ο οποίος θεωρείται ο πιο επιτυχημένος οδηγός στην ιστορία της βρετανικής ομάδας, καθώς έχει σημειώσει τις δύο από τις τρεις νίκες της, διέψευσε επίσης τις φήμες που τον ήθελαν να έχει διαπληκτιστεί έντονα με τον Ιρλανδό ιδιοκτήτη της Jordan.
auto.in.gr
- Ολυμπιακός: Ολοταχώς για sold out το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ
- Συνελήφθη στα Βριλήσσια 49χρονος καταζητούμενος για παιδική πορνογραφία
- Σαν… Αλκυονίδες οι επόμενες ημέρες – Η προοπτική του καιρού
- ΦΡΟΥΤΟΛΟΓΙΟ 2026 – Το Ημερολόγιο της Φρουτοπίας αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Πετρούπολη: Θύμα ληστείας και απόπειρας βιασμού έπεσε 13χρονη σε στάση λεωφορείου – Συνελήφθη 31χρονος
- Κατήφορος χωρίς τέλος: Πως ο Λανουά «έδειξε» ασυλία στους ορισμούς Κυπέλλου