Ρεκόρ πωλήσεων για τη Hyundai το πρώτο εξάμηνο του 2001
Ρεκόρ πωλήσεων για τη Hyundai το πρώτο εξάμηνο του 2001
Την ώρα που η διεθνής αυτοκινητοβιομηχανία παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στο θέμα General Motors-Daewoo, αυξημένες κατά περίπου 10% εμφανίζονται οι πωλήσεις της Hyundai Motor Company στη διεθνή αγορά το πρώτο εξάμηνο του 2001, έναντι του ίδιου χρονικού διαστήματος του περασμένου έτους, φτάνοντας τις 802.111 μονάδες.
Ανάλογη ήταν επίσης και η αύξηση των εξαγωγών, οι οποίες το διάστημα Ιανουαρίου-Ιουνίου 2001 έφτασαν τις 455.602 μονάδες, έναντι 405.872 πέρυσι, ενώ άνοδος παρατηρείται και στις πωλήσεις των επαγγελματικών αυτοκινήτων, που ξεπέρασαν τις 111.400 μονάδες.
Τα στελέχη της μεγαλύτερης κορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας εκτιμούν ότι τα μεγέθη αυτά θα αυξηθούν εξαιτίας της διεύρυνσης της γκάμας των μοντέλων της Hyundai, η οποία εισέρχεται με το Matrix στην κατηγορία των πολυμορφικών αυτοκινήτων, αλλά και του έντονου αγοραστικού ενδιαφέροντος των Κορεατών, στοιχείο που οδήγησε στην πώληση 346.508 αυτοκινήτων Hyundai το πρώτο εξάμηνο του έτους έναντι 325.976 το 2000.
auto.in.gr
- Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ (pic)
- Μινεσότα: Πράκτορες της ICE σέρνουν με τη βία γυναίκα έξω από το αυτοκίνητό της – «Είμαι ανάπηρη» φώναζε
- Η ελεύθερη πτώση των διεθνών διαιτητών με τον Λανουά στην ΚΕΔ
- ΣΥΡΙΖΑ: Επιτελικό χάος με το FIR Αθηνών και κυβερνητική ανευθυνότητα
- H υποψήφια της Eurovision Mikay αποκάλυψε ότι κατάγεται «και από την Ιταλία» και τραγουδάει «σε 8 γλώσσες»
- Λιακούλη: Η κυβέρνηση απέκρυψε επιστολή- κόλαφο της ΕΕ για την ευλογιά, που χαρακτηρίζει «υποχρεωτικό τον εμβολιασμό» – Ζητώ την παρέμβαση της Εισαγγελίας

