Πρωτότυπο SUV από τη Nissan στην Φρανκφούρτη
H τελευταία αποκάλυψη της Nissan ακούει στο όνομα Dunehawk και πρόκειται να δει τα φώτα της δημοσιότητας για πρώτη φορά ως πρωτότυπο μοντέλο σε μερικές εβδομάδες, στην έκθεση της Φρανκφούρτης.
H τελευταία αποκάλυψη της Nissan ακούει στο όνομα Dunehawk και πρόκειται να δει τα φώτα της δημοσιότητας για πρώτη φορά ως πρωτότυπο μοντέλο σε μερικές εβδομάδες, στην έκθεση της Φρανκφούρτης.
Κρίνοντας, προς το παρόν, από τις καλλιτεχνικές απεικονίσεις, το ιαπωνικό SUV εντυπωσιάζει με την compact εμφάνισή του, ενώ παράλληλα εκφράζει την άποψη της Nissan για την εικόνα των μοντέλων της κατηγορίας τα επόμενα χρόνια. Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν στο μέλλον η ιαπωνική εταιρεία ανακοινώσει ότι αυτό το μοντέλο θα αποτελέσει το διάδοχο του X-Trail.
H εμφάνιση του θεωρείται αρκετά προχωρημένη, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα πρωτότυπο μοντέλο όπως ήταν και το Crossbow το οποίο όμως δεν βγήκε ποτέ στην παραγωγή. Για την τύχη του Dunehawk, αλλά και για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, η Nissan αναμένεται να αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία επί γερμανικού εδάφους.
Στο φουτουριστικό του εσωτερικό υπάρχει χώρος για έξι επιβάτες, καθώς διαθέτει τρεις σειρές καθισμάτων ενώ δεν απουσιάζουν στοιχεία εντυπωσιασμού, όπως ο επιλογέας ταχυτήτων αεροπορικού τύπου και το ιδιόμορφο τιμόνι.
Σύμφωνα με πηγές εκ των έσω, δίπλα στο Dunehawk θα τοποθετηθούν μια προηγμένη τεχνολογικά έκδοση του X-Trail, που θα εξοπλίζεται με ενεργειακές κυψέλες, καθώς και μια νέα diesel έκδοση του Micra, στην οποία θα χρησιμοποιείται ο κινητήρας των 1,5 λίτρων -απόδοσης 80 ίππων- που εξοπλίζει και το Renault Clio.
Πηγή: Nissan Motor Co.
auto.in.gr
- Συναγερμός στη Ρεάλ Μαδρίτης: Έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Φλορεντίνο Πέρεθ
- Το Fast & Furious μπαίνει με «σπασμένα φρένα» στη μικρή οθόνη
- Νέα εποχή στις κυβερνοεπιθέσεις – Χάκερ χρησιμοποίησαν ΑΙ για να βρουν κρίσιμο κενό ασφάλειας
- Δεν πήγε Βαλένθια ο Σλούκας
- Ταμείο Ανάκαμψης: Η «ιστορική» ευθύνη της κυβέρνησης – Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει το ΠΑΣΟΚ
- Πώς δρούσε η συμμορία που έκανε ένοπλες ληστείες σε τράπεζες – Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψή τους στην Κάτω Τιθορέα


