
Προσλήψεις εργαζομένων στη Nissan για αύξηση της παραγωγής
Σε προσλήψεις 500 έκτακτων υπαλλήλων αναμένεται να προχωρήσει η Nissan σε μία προσπάθεια να αυξήσει την παραγωγή της στις τέσσερις από τις έξι βιομηχανικές μονάδες που θα παραμείνουν εν λειτουργία μετά την άνοιξη του 2001.
Σε προσλήψεις 500 έκτακτων υπαλλήλων αναμένεται να προχωρήσει η Nissan σε μία προσπάθεια να αυξήσει την παραγωγή της στις τέσσερις από τις έξι βιομηχανικές μονάδες που θα παραμείνουν εν λειτουργία μετά την άνοιξη του 2001.
Η κίνηση αυτή ακολουθεί προγενέστερη ανακοίνωση της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας, η οποία ανέφερε ότι στόχος της είναι η αύξηση της παραγωγής σε τέσσερα εργοστάσια στην Ιαπωνία κατά 20% έως 40% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Nissan.
Έτσι, αναμένεται να αντισταθμιστούν οι απώλειες παραγωγής που θα προκύψουν από τη διακοπή της λειτουργίας των δύο εργοστασίων της εταιρείας στην Ιαπωνία.
Η αύξηση της παραγωγής στα εργοστάσια που θα παραμείνουν ενεργά είναι σύμφωνη με το πρόγραμμα που προβλέπει την κυκλοφορία 15 νέων μοντέλων στα επόμενα τρία χρόνια αλλά και με το γεγονός ότι θα μεταφερθεί σε αυτά η παραγωγή των άλλων δύο εργοστασίων, τα οποία αναμένεται να κλείσουν το Μάρτιο του 2001, όπως ανέφερε ο ίδιος εκπρόσωπος.
auto.in.gr
- Κολομβία: Ο ακροδεξιός ντε λα Εσπριέγια θα αναμετρηθεί με τον αριστερό Σεπέδα στον δεύτερο γύρο των προεδρικών
- Συρία: Τηλεφωνική επικοινωνία του Τραμπ με τον αλ Σάρα
- Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Νιούαρκ λόγω επεισοδίων
- Η μεσαία τάξη στις ΗΠΑ ξοδεύει περισσότερα
- Χερσώνα: Παιδί σκοτώθηκε από πλήγμα ουκρανικού drone – Ρωσική επίθεση στη Νικόπολ, γυναίκα έχασε τη ζωή της
- Champions League: Παίκτης της σεζόν ο Κβαρατσχέλια (pic)
