Πληρότητα συμμετοχών προβλέπεται για το Βρετανικό Σαλόνι Αυτοκινήτου
Σε αντίθεση με άλλες ευρωπαϊκές εκθέσεις που ματαιώνονται, το Βρετανικό Σαλόνι Αυτοκινήτου, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο στο Birmingham, κερδίζει όλο και περισσότερο την υποστήριξη των αυτοκινητοβιομηχανιών.
Σε αντίθεση με άλλες ευρωπαϊκές εκθέσεις που ματαιώνονται, το Βρετανικό Σαλόνι Αυτοκινήτου, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο στο Birmingham, κερδίζει όλο και περισσότερο την υποστήριξη των αυτοκινητοβιομηχανιών.
Χαρακτηριστικά αναφέρουμε το παράδειγμα της ετήσιας Έκθεσης Αυτοκινήτου του Τορίνο, η οποία είχε προγραμματιστεί να διαρκέσει από τις 25 Απριλίου μέχρι τις 5 Μαΐου, αλλά τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς οι κατασκευαστές αυτοκινήτων δεν έδειξαν το απαιτούμενο ενδιαφέρον.
Σύμφωνα όμως με την Ένωση Κατασκευαστών και Εμπόρων (SMMT), η οποία έχει αναλάβει τη διοργάνωση της εν λόγω εκδήλωσης, ήδη το 90% του εκθεσιακού χώρου όπου θα πραγματοποιηθεί το Βρετανικό Σαλόνι Αυτοκινήτου έχει καταληφθεί από τις συμμετοχές.
Μολονότι η BMW αποσύρθηκε, ενώ η MG Rover και η Mercedes ακόμα δεν έχουν αποφασίσει αν θα συμμετάσχουν, η SMMT αναφέρει ότι οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους κατασκευαστές έχουν ήδη υπογράψει ότι θα παρευρεθούν.
Μάλιστα, πέρα από το γεγονός ότι έχουν κάνει ήδη κράτηση στον εκθεσιακό χώρο του Βρετανικού Σαλονιού, η Ford και η Peugeot ανακοίνωσαν επίσημα την υποστήριξή τους για τη διοργάνωση της έκθεσης, η οποία έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει από τις 22 Οκτωβρίου μέχρι τις 3 Νοεμβρίου.
Πηγή: SMMT
auto.in.gr
- Συλλυπητήρια από Super League και ΕΠΟ για τους αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ
- Δημοσκόπηση: «Ταβάνι» στο 27% για Μητσοτάκη – «Δεν είναι έτοιμη η Καρυστιανού για την πολιτική»
- Νέα Αριστερά: Ποινικός λαϊκισμός Φλωρίδη για την πατροκτονία στη Γλυφάδα
- UEFA: Απέρριψε αίτημα του ΠΑΟΚ για αναβολή του ματς με την Λιόν
- Τρίκαλα: Τα σενάρια για τα αίτια της έκρηξης στη «Βιολάντα» και τα αναπάντητα «γιατί» – Νέο βίντεο ντοκουμέντο
- «Έφυγε» ο διανοητής της κομμουνιστικής αριστεράς Γιώργος Ρούσης
