Ο H.H.Frentzen, επικαλούμενος την αστάθεια αλλά και την οικονομική αβεβαιότητα που επικρατεί στην ομάδα της Arrows και εκμεταλλευόμενος τους όρους του συμβολαίου του -οι οποίοι του επέτρεπαν να αποχωρήσει οποιαδήποτε στιγμή της αγωνιστικής περιόδου, αφού η δέσμευση ίσχυε για κάθε αγώνα ξεχωριστά-, δήλωσε την παραίτησή του.



Ο διευθυντής της ομάδας Tom Walkinshaw υποστηρίζει ότι με κανέναν τρόπο δεν θα εμπόδιζε το Γερμανό να φύγει από την ομάδα. Ο H.H.Frentzen είχε συμφωνία με την ομάδα αγώνα-ανά-αγώνα, η οποία του επέτρεπε να αποχωρήσει χωρίς να αντιμετωπίσει νομικά κολλήματα.



Ο Heinz μας είπε ότι λόγω της αβεβαιότητας που επικρατεί στην Arrows επιθυμεί να αποχωρήσει και εμείς δεν θέλουμε να σταθούμε εμπόδιο δήλωσε ο Σκοτσέζος διευθυντής και συνεχίζοντας τόνισε. Θα ήθελα να του ευχηθώ τα καλύτερα και να τον ευχαριστήσω για τη σκληρή δουλειά που έκανε με την Arrows.



Ο 35χρονος Γερμανός λέει ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με άλλες ομάδες -συμπεριλαμβανομένης της Toyota- για τη θέση του οδηγού της επόμενης χρονιάς.



Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Arrows για τους δώδεκα αγώνες που έκανα μαζί της. Η ομάδα αναμφισβήτητα έχει δύναμη, έτσι ελπίζω να καταφέρουν να βάλουν σε μια σειρά τα προβλήματά τους και να βρουν μια λύση. Εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά τα καλύτερα για το μέλλον δήλωσε ο τέως πιλότος της Arrows.



Ωστόσο η Arrows πρόκειται να ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του H.H.Frentzen πριν από το Ουγγρικό GP στις 18 Αυγούστου.



Πηγή: AP

auto.in.gr