Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι – 2ος γύρος: Ράλι Ολύμπιο, 15-16 Απριλίου
Εναν από την αρχή σχεδιασμένο αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι λάτρεις των ράλι χώματος στις 15 και 16 Απριλίου, στην περιοχή της Φωκίδας και της Φθιώτιδας.
Εναν από την αρχή σχεδιασμένο αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι λάτρεις των ράλι χώματος στις 15 και 16 Απριλίου, στην περιοχή της Φωκίδας και της Φθιώτιδας.
Το 11ο Ράλι Ολύμπιο, που προσμετρά με συντελεστή 3 στο Πανελλήνιο και συντελεστή 5 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, περιλαμβάνει νέες ειδικές διαδρομές, και έχει ως βάση την περιοχή της Ιτέας, εν όψει του 47ου Ράλι Ακρόπολις.
Κύριοι χορηγοί του αγώνα που διοργανώνει το αγωνιστικό τμήμα της ΕΛΠΑ θα είναι οι Telestet και Eurobank.
Ο αγώνας αποτελείται από 16 ειδικές διαδρομές (τέσσερις επαναλαμβανόμενες), σε δύο σκέλη των οκτώ ειδικών, συνολικού μήκους 230,56 χιλιομέτρων.
Τα αυτοκίνητα θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου 15 Απριλίου από την Ιτέα, και θα τερματίσουν το απόγευμα της Κυριακής 16 Απριλίου στο ίδιο μέρος, καλύπτοντας απόσταση 665 χιλιομέτρων.
Από τις 62 συμμετοχές ξεχωρίζουν αυτές των Λεωνίδα Κύρκου-Γιώργου Πολυζώη (Ford Escort WRC), Αρη Βωβού-EΛΕΜ (Toyota Corolla WRC) και J.P.Richelmi-T.Barzou (Subaru Impreza WRC).
Αξίζει να σημειωθεί η συμμετοχή των Πάνου Χατζητσοπάνη-Κώστα Στεφανή με το Fiat Punto Rally, και των Νίκου Τσάδαρη-Ηλία Καφάογλου με Peugeot 106 Kit Car, ενώ δεν θα λείψει το ενδιαφέρον στην κλάση Α/5, με το συναγωνισμό των οδηγών που συμμετέχουν στο Toyota Starlet Cup και στο Nissan Micra Challenge.
Οι αναγνωρίσεις των ειδικών θα γίνουν στις 12-13 Απριλίου, και θα επιτραπούν τρία περάσματα. Ο τεχνικός έλεγχος θα γίνει στην Ιτέα στις 14 Απριλίου από τις 12:00 έως τις 18:00.
To γραφείο Τύπου του αγώνα (www.elpa.gr/olympion) θα λειτουργεί στην Ιτέα από την Πέμπτη 13 Απριλίου έως την Κυριακή 16 Απριλίου, ενώ για κάθε πληροφορία, τα γραφεία της ΕΛΠΑ (Μεσογείων 395, Αγία Παρασκευή, Τηλ: 6068800) θα είναι διαθέσιμα κάθε μέρα.
Ωράριο και διαδρομές του Ράλι Ολύμπιο:
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
auto.in.gr
- Θεσσαλονίκη: Παραμένουν οι αγρότες των Μαλγάρων στο μπλόκο, χωρίς να κλείνουν δρόμους – «Δεν φεύγουμε»
- Η αποτυχία φωνάζει: Ξέρουμε τι θα δούμε με τον Λανουά στην ΚΕΔ
- IRIS: Όλα για το χαρτζιλίκι – Τι ισχύει
- «Τα παιδιά έχουν δικαίωμα στα λάθη» – Ο Ντέιβιντ Mπέκαμ έσπασε τη σιωπή του για τον Μπρούκλιν
- ΣΥΡΙΖΑ για Κούρδους Συρίας: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη να μην συναινεί σιωπώντας, όπως έκανε στη Γάζα
- Μακρόν: Γιατί φορούσε γυαλιά ηλίου στο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός
