Οι δηλώσεις οδηγών και συνοδηγών που πρωταγωνίστησαν την πρώτη ημέρα του αγώνα
Οι δηλώσεις των οδηγών και των συνοδηγών που πρωταγωνίστησαν στο πρώτο Σκέλος του 47ου Ράλι Ακρόπολις.
Οι δηλώσεις των οδηγών και των συνοδηγών που πρωταγωνίστησαν στο πρώτο Σκέλος του 47ου Ράλι Ακρόπολις.
Marcus GRONHOLM-PEUGEOT: Δυστυχώς, τουμπάραμε και χάσαμε πολύτιμο χρόνο. Αύριο ελπίζω να είμαστε μέσα στην πρώτη βαθμολογούμενη εξάδα.
Carlos SAINZ-FORD: Πήγαμε πολύ καλά σήμερα και αύριο, μετά τις πρώτες Ειδικές Διαδρομές, θα ξέρουμε τι ρυθμό θα ακολουθήσουμε.
Nick GRIST-FORD: Σήμερα πήγαν όλα καλά για εμάς. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Ελπίζω να έχουμε την ίδια τύχη και αύριο.
Juha REPO-SUBARU: Αύριο θα προσπαθήσουμε να κινηθούμε ταχύτερα και ελπίζω να μην έχουμε προβλήματα.
Didier AURIOL-SEAT: Ηταν δύσκολη ημέρα, καθώς αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα. Ελπίζω αύριο να μην υπάρχουν, για να μπορέσω να συνεχίσω την επίθεση.
Toni GARDEMEISTER-SEAT: Είχαμε προβλήματα και χάσαμε χρόνο στην 1η Ειδική Διαδρομή. Ελπίζω αύριο να είμαστε πιο τυχεροί.
Armin SCHWARZ-SKODA: Η αυριανή ημέρα είναι δυσκολότερη και ήδη σήμερα αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα. Αύριο δεν θα επιτεθούμε και θα κάνουμε κυρίως αγώνα τακτικής.
Γιάννης ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-SUBARU: Αντιμετωπίσαμε σοβαρά προβλήματα με τον κινητήρα σε τρεις Ειδικές Διαδρομές. Συγκεκριμένα, ανέβασε υψηλή θερμοκρασία, πάνω από 130 βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο, ο αγώνας είναι μεγάλος ακόμα. Αύριο θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τα δύο λεπτά που χάσαμε σήμερα.
Λεωνίδας ΚΥΡΚΟΣ-FORD: Εκτός του ότι χάσαμε ένα λεπτό από ποινή, στην 4η Ειδική Διαδρομή μάς έσβησε ο κινητήρας. Κάποια στιγμή πήρε μπροστά και ξανάσβησε, ενώ στη συνέχεια είχαμε διαρκώς προβλήματα με αυτόν. Οι Ειδικές Διαδρομές δεν ήταν σπαστήρια , αλλά απλώς βγήκαν πολλές πέτρες στο δρόμο. Αύριο ελπίζω να λυθούν τα προβλήματα του αυτοκινήτου μου.
Aρης ΒΩΒΟΣ-TOYOTA: Σήμερα κάναμε δύο Ειδικές Διαδρομές με πίσω κίνηση, ενώ αντιμετωπίζαμε συνέχεια πρόβλημα με το σύστημα μετάδοσης. Δεν περιμέναμε να είναι τόσο σκληρή η πρώτη μέρα, αν και τελικά ήταν το ίδιο για όλα τα πληρώματα. Αύριο τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα και χρειάζεται φυλαγμένο ρυθμό.
Toshihiro ARAI-SUBARU: Η σημερινή μέρα ήταν πολύ καλή για μας και δεν έχουμε καθόλου άγχος για αύριο.
Gustavo TRELLES-MITSUBISHI: Δεν είχαμε σημαντικά προβλήματα και αύριο θα κινηθούμε ακόμα πιο γρήγορα.
auto.in.gr
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα
- Ο Κωστούλας έβαλε… φωτιά στο «X» με το «ψαλιδάκι»: «El Babinho, το αστέρι της Μπράιτον είναι εδώ» (vids)
- Σεισμός 4 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Λακωνίας
- Η Ιαπωνία σπάει ρεκόρ στους τουρίστες, με τους Κινέζους ωστόσο να της γυρνούν την πλάτη – Ο στόχος για το 2030
- Ο Κωστούλας «τρέλανε» το Νησί: Υπόκλιση από τα Μέσα στην Αγγλία για το απίθανο «ψαλίδακι» (pic, vid)
- Τραμπ για «Συμβούλιο Ειρήνης» – Επιβεβαιώνει το κάλεσμα στον Πούτιν και απειλεί τον Μακρόν
