Νέο Nissan Pathfinder για την αμερικανική αγορά
Αρκετές ιαπωνικές αυτοκινητοβιομηχανίες συνηθίζουν να εισάγουν σε διάφορες άλλες αγορές μοντέλα τα οποία δεν εμφανίζονται ποτέ στην Ευρώπη για πολλούς και διάφορους λόγους. Ένα από αυτά είναι και το Pathfinder της Nissan το οποίο κυκλοφορεί στην Αμερική εδώ και 18 χρόνια.
Αρκετές ιαπωνικές αυτοκινητοβιομηχανίες συνηθίζουν να διαθέτουν στις αγορές εκτός Ιαπωνίας μοντέλα που δεν εισάγονται ποτέ στην Ευρώπη. Ένα από αυτά είναι και το Pathfinder της Nissan, το οποίο κυκλοφορεί στην Αμερική τα τελευταία 18 χρόνια.
Στο Detroit παρουσιάστηκε το ολοκαίνουργιο μοντέλο που διαθέτει αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία από το πρωτότυπο Crossbow. Το μεγάλο SUV βασίζεται στην πλατφόρμα με την κωδική ονομασία F-Alpha που χρησιμοποιείται σε άλλα τετρακίνητα μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας.
Στο εσωτερικό του υπάρχουν τρεις σειρές καθισμάτων, όπου μπορούν να φιλοξενηθούν συνολικά επτά άτομα, για την ασφάλεια των οποίων φροντίζει το ολοκληρωμένο σύστημα παθητικής ασφάλειας AABS με αερόσακους οροφής.
Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς, ενώ το σύστημα τετρακίνησης εμπλέκεται όταν ο οδηγός το κρίνει απαραίτητο. Η ανάρτηση αποτελείται από διπλά ψαλίδια, το αυτόματο κιβώτιο διαθέτει πέντε σχέσεις και μεταφέρει την ισχύ των 250 ίππων και τη ροπή των 366Nm από κινητήρα χωρητικότητας τεσσάρων λίτρων.
Πηγή: Nissan Motor Co
auto.in.gr
- Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ, ο πρώην της Μπάρι Κίογκαν και η «τσουχτερή» ανάρτηση της Πρωτοχρονιάς
- Love lessons: Τέσσερα μυστικά που κρατάνε «ζωντανή» τη σχέση
- Με τζίρο 8 δισ. στη Ρουμανία οι Ελληνικές επιχειρήσεις
- Το Avatar: Fire and Ash πλησιάζει το 1 δισ. δολάρια στο box office χωρίς να ιδρώσει
- Ελληνική οικονομία: Το στοίχημα των επενδύσεων και οι μεταρρυθμίσεις
- Θες να σε πληρώνουν για να μένεις στην Ευρώπη; Αυτά είναι τα μέρη για σένα
