Γυάλινη ηλεκτροκίνητη οροφή για το νέο Citroen C3
Με διπλή γυάλινη οροφή, η οποία περιλαμβάνεται στον προαιρετικό εξοπλισμό του, διατίθεται πλέον και στην ελληνική αγορά το Citroen C3.
Με διπλή γυάλινη οροφή, η οποία περιλαμβάνεται στον προαιρετικό εξοπλισμό του, διατίθεται πλέον και στην ελληνική αγορά το Citroen C3.
H νέα, μεγάλων διαστάσεων οροφή εντείνει, σε συνδυασμό με τις άλλες γυάλινες επιφάνειες, τη φωτεινότητα στο εσωτερικό του γαλλικού supermini, ενώ προσφέρεται με τις εκδόσεις 1,4 και 1,6 λίτρων έναντι επιπλέον 650 και 680 ευρώ αντίστοιχα στην τιμή πώλησης.
Η εν λόγω ηλιοροφή αποτελείται από ένα μετακινούμενο παράθυρο μπροστά και από ένα σταθερό γυάλινο τμήμα πίσω. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στη διατήρηση της εξωτερικής αισθητικής και των αεροδυναμικών επιδόσεων του αυτοκινήτου, ενώ στο εσωτερικό η απόσταση του κεφαλιού από την οροφή παραμένει σχεδόν η ίδια.
Για τη μεταβολή της εσωτερικής φωτεινότητας, το C3 διαθέτει ειδικό αλεξήλιο, με κουρτινάκι μπροστά και πίσω, το οποίο τυλίγεται στην κεντρική δοκό της ηλιοροφής. Παράλληλα, η ενεργοποίηση της ηλιοροφής μέσω ηλεκτρικού διακόπτη συνεχούς ή διακοπτόμενης λειτουργίας, που βρίσκεται στην κονσόλα οροφής, δεν αποσπά την προσοχή του οδηγού από το δρόμο.
Πηγή: Citroen Ελλάς
auto.in.gr
- Λειψυδρία: Ελπιδοφόρα σημάδια από τον Μόρνο μετά τις αυξημένες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις
- «Τρέλα» η μεταφορά της Ταπισερί της Μπαγιέ για τον Ντέιβιντ Χόκνεϊ
- Τσακωμός: Τέσσερις τρόποι για να τον αποφύγεις στη σχέση
- Η μείωση φόρων αντισταθμίζει στις ΗΠΑ τα οφέλη από τους δασμούς
- Φοινικούντα: «Αν βρουν πάνω σου το όπλο ή σε σπίτι, αμάξι, τελείωσε το παραμύθι»
- Ακίνητα: Έρχεται η μεγάλη απογραφή – Στο μικροσκόπιο επτά εκατομμύρια ιδιοκτήτες





