GP Ουγγαρίας 2009: Η επιστροφή του Fernando Alonso!
Στην pole position o Ισπανός της Renault, εμπρός από τις RBR των S. Vettel και M. Webber. Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ και δείτε τις φωτογραφίες από το Hungaroring.
Την πρώτη του pole position έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια κατέκτησε στην Ουγγαρία ο Fernando Alonso της Renault, ενόψει του 10ου αγώνα της Formula 1 της Κυριακής (26/07). Τον Ισπανό ακολούθησαν οι Sebastian Vettel και Mark Webber της RBR-Renault.
Η διαδικασία ήταν επεισοδιακή, όχι μόνο εξαιτίας του σφοδρού ατυχήματος του Felipe Massa, αλλά και λόγω της κατάρρευσης του συστήματος χρονομέτρησης στα τελευταία λεπτά. Χρειάστηκε να περάσει αρκετή ώρα μετά το τέλος των δοκιμών για να μάθουν, αλόμα και οι οδηγοί, τη θέση εκκίνησης που είχαν καταλάβει.
Ο Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) συμπληρώνει την δεύτερη σειρά της εκκίνησης, ενώ ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Jenson Button θα εκκινήσει μόλις όγδοος – καθώς απομένει να διαπιστώσουμε το φορτίο καυσίμου κάθε συνδυασμού.
Διαβάστε περισσότερα εδώ και δείτε τα αποτελέσματα των δοκιμών κατάταξης και τις φωτογραφίες από το Hungaroring.
auto.in.gr
- Όλα όσα αξίζει να ξέρουμε για τη μοναξιά
- Μπαράζ νομοσχεδίων στο σημερινό Υπουργικό Συμβούλιο
- Κυβέρνηση: «Θετική ατζέντα» (ξανά) με νύχια και με δόντια
- Δύο συνταγές με χόρτα
- Γκόρντον Ράμσεϊ: Οι φορολογικές αλλαγές θα κάνουν τα εστιατόρια «πρόβατα στη σφαγή»
- ΗΠΑ: Ιδιωτικό αεροσκάφος με 8 επιβαίνοντες συνετρίβη και τυλίχτηκε στις φλόγες σε αεροδρόμιο του Μέιν
