Formula 1: Επιστροφή στις πίστες για Benetton και Williams
Οι γιορτές του νέου έτους μόλις τελείωσαν, οι ομάδες της Formula 1 χωρίς να αφήσουν πολύτιμο χρόνο να χαθεί, κατευθύνονται ήδη στις πίστες για να συνεχίσουν την προετοιμασία και την εξέλιξη των μονοθεσίων τους για το πρωτάθλημα F1 2001.
Οι γιορτές του νέου έτους μόλις τελείωσαν, οι ομάδες της Formula 1 χωρίς να αφήσουν πολύτιμο χρόνο να χαθεί, κατευθύνονται ήδη στις πίστες για να συνεχίσουν την προετοιμασία και την εξέλιξη των μονοθεσίων τους για το πρωτάθλημα F1 2001.
Ο «χορός» των επίσημων δοκιμών για τη φετινή χρονιά ξεκινά από σήμερα, Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, με τις Benetton και Williams να πραγματοποιούν τις πρώτες τους δοκιμές στην πίστα της Jerez, στη νότιο Ισπανία. Η ιταλική ομάδα θα καλωσορίσει τον Giancarlo Fisichella, ο οποίος επιστρέφει και πάλι στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις μετά την εγχείρηση στο δεξί του γόνατο, στην οποία είχε υποβληθεί πριν από τα Χριστούγεννα.
Ο Ιταλός οδηγός την προηγούμενη εβδομάδα βρισκόταν στο Lanzarote, όπου μαζί με τον νέο team-mate του, Jenson Button, και τον οδηγό δοκιμών της ομάδας, Mark Webber, ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα προπόνησης για τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης.
«Βελτιώνομαι συνεχώς. Μέχρι το Μάρτιο που θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας, θα είμαι 100% έτοιμος» δήλωσε ο Giancarlo Fisichella.
Η ομάδα της Williams ταξίδεψε στην Ισπανία με τους Juan-Pablo Montoya και Ralf Schumacher, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν δοκιμές με το περσινό μονοθέσιο, FW22B, ενώ παράλληλα ο οδηγός δοκιμών, Marc Gene, θα οδηγήσει μονοθέσιο με το νέο μικρότερο και ελαφρύτερο κινητήρα που έχουν εξελίξει οι Βαυαροί της BMW για το πρωτάθλημα 2001.
auto.in.gr
- ΗΠΑ: Επιτρέπουμε στα ιρανικά τάνκερ να διέρχονται από το Ορμούζ, για να διατηρηθεί η προσφορά πετρελαίου
- Ο 20χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ που έχασε τη ζωή του στην Καλαμαριά κρατούσε πανό για τον Άλκη ως μαθητής
- Στον ανακριτή οι τρεις Τούρκοι για τους πυροβολισμούς στη Νέα Μάκρη
- Ο Πολ Τόμας Άντερσον κερδίζει επιτέλους Όσκαρ μετά από 11 ήττες
- Κατέκτησε την Ανταρκτική, τώρα θέλει το Διάστημα – Ο Αδριανός Γκολέμης είναι ο πρώτος έλληνας υποψήφιος αστροναύτης
- Γιασικεβίτσιους: «Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης»


