Formula 1: Δεν μας ενδιαφέρει ο M.Schumacher ισχυρίζεται ο J.Hubbert
Ο Michael Schumacher άρχισε να γίνεται γνωστός στο χώρο των αγώνων αυτοκινήτου την εποχή που αγωνιζόταν με τη Mercedes στους αγώνες σπορ πρωτοτύπων. Από τότε που η Mercedes επέστρεψε στη Formula 1, όλο και περισσότεροι υποστηρίζουν ότι κάποια στιγμή τα κορυφαία ονόματα του χώρου θα συνεργαστούν και πάλι.
Ο Michael Schumacher άρχισε να γίνεται γνωστός στο χώρο των αγώνων αυτοκινήτου την εποχή που αγωνιζόταν με τη Mercedes στους αγώνες σπορ πρωτοτύπων, δίπλα στους Heinz-Harald Frentzen και Karl Wendli. Από τότε που η Mercedes-Βenz επέστρεψε στη Formula 1, όλο και περισσότεροι υποστηρίζουν ότι κάποια στιγμή τα κορυφαία ονόματα του χώρου θα συνεργαστούν και πάλι.
Οι φήμες αυτές δεν σταμάτησαν ούτε όταν ο Γερμανός οδηγός δήλωσε ότι η πρόθεσή του είναι να παραμείνει για πάντα στη Ferrari. Ο Jurgen Hubbert, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της DaimlerChrysler, έρχεται τώρα να δώσει ένα τέλος σε όλες αυτές της φήμες, υποστηρίζοντας ότι δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.
«Δεν πιστεύω ότι ο Michael Schumacher θα οδηγήσει και πάλι για λογαριασμό της Mercedes-Benz. Κατακτώντας τον τίτλο με τη Ferrari, έγινε ημίθεος στην Ιταλία. Προφανώς θα σεβαστεί το συμβόλαιό του, που λήγει το 2002, και μετά θα αποφασίσει για το μέλλον του. Ωστόσο, πιστεύω ότι για τον ίδιο δεν υπάρχει μέλλον με τη Mercedes-Benz. Είναι καιρός να θέσουμε ένα τέλος σε αυτές της φήμες για πάντα» δήλωσε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της DaimlerChrysler.
Στη συνέχεια των δηλώσεών του, ο Jurgen Hubbert ανέφερε ότι η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία δεν θα έχει κάποιο διαφημιστικό όφελος από μία ενδεχόμενη συνεργασία της με τον Michael Schumacher.
«Ο Michael ξεκίνησε την καριέρα του σε εμάς, μεγάλωσε μαζί μας και γίναμε φίλοι. Πιστεύω ότι πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα όπως ακριβώς είναι και απλώς να αναγνωρίσουμε τις εξαιρετικές επιδόσεις που σημείωσε όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα τον τελευταίο. Στη Γερμανία ο Schumacher είναι σπουδαιότερος από οτιδήποτε άλλο. Για αυτό το λόγο θα είναι σημαντικότερο για εμάς να τον νικήσουμε παρά να νικήσουμε μαζί του» δήλωσε ο Jurgen Hubbert.
auto.in.gr
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
