Έως τις 28 Φεβρουαρίου δωρεάν τεχνικός έλεγχος από τη Skoda
O χειμώνας καλά κρατεί, όπως και ο χορός των προσφορών που σχετίζονται με υπηρεσίες after sales από τις επίσημες αντιπροσωπείες των κατασκευαστών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.
O χειμώνας καλά κρατεί, όπως και ο χορός των προσφορών που σχετίζονται με υπηρεσίες after sales από τις επίσημες αντιπροσωπείες των κατασκευαστών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.
Η Βιαμάρ AE, επίσημη εισαγωγέας των αυτοκινήτων Skoda στην Ελλάδα, συνεχίζει να προσφέρει έως τις 28 Φεβρουαρίου στους πελάτες της δωρεάν τεχνικό έλεγχο 30 σημείων σε όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της.
Επίσης, ισχύει η προσφορά όλων των γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ για τα μοντέλα της εταιρείας σε φθηνότερες τιμές.
auto.in.gr
- Χρυσή βίζα: Γιατί επενδύουν στην Αθήνα Ιρανοί και Τούρκοι [πίνακας]
- Λόρα: Άφαντη για 16η ημέρα – Έφυγε με λεωφορείο από την Ομόνοια για Γερμανία; – Η έκκληση της μητέρας της
- Ελαιόλαδο: Νέο τοπίο αλλά με αβεβαιότητες – Πώς εξελίσσεται παραγωγή και τιμές [γραφήματα]
- Αρκάς: Οι ευχές για καλό σαββατοκύριακο
- Πλήγμα στους Μπακς με τον Αντετοκούνμπο – Τραυματίστηκε και μένει εκτός για πάνω από έναν μήνα (pic)
- Μου προκαλείς άγχος – Πως να διαχειριστείς τους «δύσκολους ανθρώπους»

