Εκδήλωση με Seat Altea στην πλατεία Κλαυθμώνος
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, στο κέντρο της Αθήνας πέντε Seat Altea αναμένεται να αποτελέσουν πόλο έλξης για τους περαστικούς.
Σε ανάλογο πλαίσιο με την εκδήλωση που είχε πραγματοποιηθεί πριν από μερικές εβδομάδες στην πλατεία Συντάγματος, η Seat έχει ετοιμάσει για αυτό το Σαββατοκύριακο ένα ξεχωριστό θέαμα για τους Αθηναίους, στις 11-12 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Στο χώρο αυτό θα βρεθούν σε δημόσια θέα πέντε Altea τα οποία στο εορταστικό πνεύμα των ημερών, θα περιστοιχίζονται από κλόουν, ξυλοπόδαρους και ακροβάτες.
Παράλληλα, οι περαστικοί θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα συγκεκριμένα μοντέλα της εταιρίας ενώ το εξουσιοδοτημένο προσωπικό του δικτύου της SEAT θα παρέχει χρήσιμες πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους.
- Σύρος: Εντοπίστηκε σορός γυναίκας στο λιμάνι της Ερμούπολης
- Λέρος: Στάσεις εργασίας των γιατρών στο Νοσοκομείο Λέρου
- Ολυμπιακός: Το κέρδος από το «γεμάτο» ρόστερ και το ποσοστό του Άγιαξ
- Γιατί κάποιοι άνθρωποι νοσούν βαριά με κρυολόγημα και άλλοι όχι
- «Άρρωστοι όπως τα μυστικά μας» – Η Νατάσα Λιόν μιλάει ανοιχτά για την προσπάθεια να παραμείνει νηφάλια
- Καναδάς: Μητέρα φτιάχνει παγωτό στο χιόνι στους -15°C και γίνεται viral

