Ειδική έκδοση Ford Fiesta Black με στόχο τους νέους αγοραστές
Εν αναμονή του νέoυ Fiesta τον ερχόμενο Οκτώβριο, η Ford παρουσίασε στη βρετανική αγορά ειδική έκδοση του Fiesta που κυκλοφορεί. Oνομάζεται Black, βασίζεται στην τρίθυρη έκδοση Fiesta με τον κινητήρα των1.250κ.εκ., απόδοσης 75 ίππων και ακολουθεί το παράδειγμα των Ka και Puma, τα οποία διατίθενται ήδη σε αντίστοιχες εκδόσεις με στόχο νέους σε ηλικία αγοραστές.
Εν αναμονή του νέoυ Fiesta τον ερχόμενο Οκτώβριο, η Ford παρουσίασε στη βρετανική αγορά ειδική έκδοση του Fiesta που κυκλοφορεί. Oνομάζεται Black, βασίζεται στην τρίθυρη έκδοση Fiesta με τον κινητήρα των1.250κ.εκ., απόδοσης 75 ίππων και ακολουθεί το παράδειγμα των Ka και Puma, τα οποία διατίθενται ήδη σε αντίστοιχες εκδόσεις με στόχο νέους σε ηλικία αγοραστές.
Η συγκεκριμένη έκδοση ξεχωρίζει από το μαύρο μεταλλικό χρώμα του αμαξώματος και τον πλούσιο εξοπλισμό της, καθώς διαθέτει air condition, ηλεκτρικά παράθυρα, χρωμιωμένο κατώφλι στις πόρτες και στην απόληξη των εξατμίσεων, ζάντες αλουμινίου 14 ιντσών, προβολείς ομίχλης, προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος, στοιχεία χρωμίου στη μάσκα, αεροδυναμικό βοήθημα στην πίσω πόρτα, γκρι δερμάτινα καθίσματα, δερμάτινη επένδυση στο τιμόνι, ραδιόφωνο με CD Player και αερόσακο οδηγού.
Το Ford Fiesta Βlack διατίθεται στη Bρετανία αντί 9.995 στερλινών (περίπου 5.500.000 δραχμές), ενώ η Ford Βρετανίας ξεκίνησε παράλληλα και τη διάθεση στην αγορά του Fiesta Fun, στην τιμή των 6.995 στερλινών (περίπου 3.850.000 δραχμές), με κινητήρα 1.300κ.εκ., απόδοσης 60 ίππων και αερόσακο οδηγού, ραδιοκασετόφωνο και υδραυλικό τιμόνι στο βασικό εξοπλισμό.
Το 2000 διατέθηκαν περίπου 91.000 Ford Fiesta στη Βρετανία, ενώ οι συνολικές πωλήσεις του «μικρού» επιβατικού της αμερικανικής εταιρείας από την εμφάνιση της πρώτης γενιάς το 1976 έχουν ξεπεράσει τα εννέα εκατομμύρια μονάδες σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Στη Βρετανία οι συνολικές πωλήσεις του Fiesta έχουν ξεπεράσει τα 2,4 εκατομμύρια αυτοκίνητα.
auto.in.gr
- Εστουδιάντες – Ολυμπιακός 85-86: Μεγάλη νίκη στην Ισπανία με buzzer-beater της Γούλφολκ
- Κιάρα Φεράνι: Δικαίωση μετά την καταιγίδα του Pandorogate – «Ο εφιάλτης τελείωσε»
- Περιστέρι Betsson – Αλιάγκα Πετκίμσπορ 61-82: Γνώρισε την πρώτη του ήττα στους «16»
- Ιράν: Κλείνουν πρεσβείες, δυτικοί πολίτες εγκαταλείπουν τη χώρα – Συναγερμός για άμεση κλιμάκωση
- Μπάσκετ στην «σφαίρα» του ιδεατού
- Αγρότες: Διάλογος με «γραμμές» που δεν «σπάνε» – Το blame game του Μαξίμου εν αναμονή της συνάντησης

