Οι ανακατατάξεις στη GM δεν αφορούν μόνο στο δίκτυο της GM Daewoo αλλά και στο πλαίσιο της αναπτυξιακής πολιτικής της Cadillac στην Ευρώπη. Δύο νέες ολοκληρωμένες μονάδες Cadillac Experience Centers (CEC, σημεία πώλησης αυτοκινήτων της Cadillac) εγκαινιάστηκαν στο Ντίσελντορφ και στη Στουτγάρδη της Γερμανίας.

Την διανομή των αυτοκινήτων Caddilac και Chevrolet στην ευρωπαϊκή αγορά έχει αναλάβει από τον Οκτώβριο του 2003 η εταιρία Kroymans, η οποία σχεδιάζει την δημιουργία 25 νέων εγκαταστάσεων CEC σε αντίστοιχες ευρωπαϊκές πόλεις, επενδύοντας στη μάρκα πάνω από 150 εκατομμύρια ευρώ.

Στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσής της στην ελληνική αγορά, η Cadillac Hellas ανακοίνωσε πως αναλαμβάνει την δημιουργία του πρώτου Cadillac Experience Center στην Ελλάδα, η δημιουργία του οποίου ολοκληρώνεται τους επόμενους μήνες.

Το νέο σημείο πώλησης θα βρίσκεται δίπλα στην εταιρεία Suzuki Personal Best, στην Λεωφόρο Κηφισού. Αξίζει να σημειωθεί πως η γενική αντιπροσωπεία Cadillac στην χώρα μας είναι μέλος του ομίλου εταιρειών Σφακιανάκη, ο οποίος έχει αναλάβει την αποκλειστική διάθεση στην ελληνική αγορά των HUMMER H2.

auto.in.gr