Αλλαγές στο συγκοινωνιακό χάρτη επιφέρει η γραμμή του μετρό Σύνταγμα – Δάφνη
Τροποποιήσεις σε 18 λεωφορειακές γραμμές και κατάργηση δύο δρομολογίων θα επιφέρει η λειτουργία της γραμμής Σύνταγμα - Δάφνη του μετρό της Αθήνας, η οποία αναμένεται να εγκαινιαστεί την Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου. Όπως αναφέρει το Σάββατο η εφημερίδα Το Βήμα, οι αλλαγές στο συγκοινωνιακό χάρτη θα εφαρμοστούν από τις 16 Νοεμβρίου.
Τροποποιήσεις σε 18 λεωφορειακές γραμμές και κατάργηση δύο δρομολογίων θα επιφέρει η λειτουργία της γραμμής Σύνταγμα – Δάφνη του μετρό της Αθήνας, η οποία αναμένεται να εγκαινιαστεί την Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου. Όπως αναφέρει το Σάββατο η εφημερίδα Το Βήμα, οι αλλαγές στο συγκοινωνιακό χάρτη θα εφαρμοστούν από τις 16 Νοεμβρίου.
Συγκεκριμένα οι τροποποιήσεις θα είναι οι εξής:
* Επεκτείνονται οι γραμμές 217 και 229 (Πειραιάς – Αγιος Δημήτριος) και τροποποιούνται οι γραμμές 218 (Πειραιάς – Ηλιούπολη), 232 (Πειραιάς – Βύρωνας) και 057 (Λόφος Σκουζέ – Αγιος Δημήτριος), ώστε να εξυπηρετούν όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν το μετρό.
* Δημιουργούνται οι γραμμές 171 (Δάφνη – Βάρκιζα), 154 (Δάφνη – Ανω Γλυφάδα), 141 (Καλαμάκι – Δάφνη – Κατεχάκη), 131 (Αγιος Δημήτριος – Δάφνη), 109 (Δάφνη – Ανω Καλαμάκι) και 112 (Δάφνη – Αγ. Δημήτριος).
*Ακόμη καταργείται η γραμμή Γ4 (Ακαδημία – Αργυρούπολη – Νεκροταφείο Γλυφάδας) και τροποποιείται η γραμμή 910 (Ακαδημία – Δέλτα Φαλήρου), ώστε να τερματίζει στο σταθμό του Φιξ.
Eπίσης δημιουργείται η γραμμή 132 (Ζάππειο – Τροκαντερό), η οποία θα συνδέει το σταθμό του Φιξ με το χώρο στάθμευσης στο Τροκαντερό.
news.in.gr
- Τροχαία: Συνελήφθησαν 15 οδηγοί και αφαιρέθηκε το δίπλωμα σε άλλους 1.010 – 4.970 παραβάσεις το τετραήμερο στην Αττική
- Ο Τσιτσιπάς έμεινε εκτός κορυφαίας 50άδας μετά από οκτώ χρόνια
- Τσουκαλάς: Ακατανόητη η σπουδή Π. Μαρινάκη να θεωρεί κλεισμένη υπόθεση τις υποκλοπές
- ΗΠΑ: Επιτρέπουμε στα ιρανικά τάνκερ να διέρχονται από το Ορμούζ, για να διατηρηθεί η προσφορά πετρελαίου
- Ο 20χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ που έχασε τη ζωή του στην Καλαμαριά κρατούσε πανό για τον Άλκη ως μαθητής
- Στον ανακριτή οι τρεις Τούρκοι για τους πυροβολισμούς στη Νέα Μάκρη

