Σαν να τέλειωσε κάποια μεγάλη αγγαρεία τα είπε, σαν να ήσαν οι εκλογές ενοχλητική λεπτομέρεια. Και ίσως από τη σκοπιά του ΚΚΕ έτσι να είναι. Δεν είναι ευχαριστημένοι διότι "παραμένουμε εγκλωβισμέν
Σαν να τέλειωσε κάποια μεγάλη αγγαρεία τα είπε, σαν να ήσαν οι εκλογές ενοχλητική λεπτομέρεια. Και ίσως από τη σκοπιά του ΚΚΕ έτσι να είναι. Δεν είναι ευχαριστημένοι διότι “παραμένουμε εγκλωβισμένοι”, πάντως διακρίνεται δυναμική απελευθέρωσης μας. Ποτέ δεν κατάλαβα την υπεροψία ότι εμείς είμαστε αλλοτριωμένοι, πεπλανημένοι, εγκλωβισμένοι, κτλ. και το ΚΚΕ τα βλέπει όλα ξεκάθαρα. Υπάρχει συνέπεια, αναμφίβολα, λόγου και πράξεων και ιστορική συνέχεια στο ΚΚΕ. Μόνο που εμένα με ενοχλούν οι βάσεις της συνέπειας και της συνέχειας.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»