
Ο Μπλερ εξέφρασε από το Κρεμλίνο την ικανοποίησή του για την ενότητα απέναντι στην τρομοκρατία
Ο Bρετανός πρωθυπουργός, Τόνι Μπλερ, εξέφρασε την Πέμπτη από τη Μόσχα την ικανοποίησή του για την «ενιαία απάντηση» του κόσμου στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, καθώς και για την ενίσχυση των σχέσεων της Ρωσίας με τη Δύση.
28
Ο Bρετανός πρωθυπουργός, Τόνι Μπλερ, εξέφρασε την Πέμπτη από τη Μόσχα την ικανοποίησή του για την «ενιαία απάντηση» του κόσμου στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, καθώς και για την ενίσχυση των σχέσεων της Ρωσίας με τη Δύση.
«Το γεγονός ότι έχουμε ενιαία απάντηση στα τρομερά γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου δείχνει πραγματικά ότι ο κόσμος καθίσταται πιο ενωμένος και ότι οι σχέσεις ανάμεσα στη Ρωσία και την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τη Βρετανία ενισχύονται» δήλωσε ο Μπλερ κατά την έναρξη της συνομιλίας του με τον κ. Πούτιν.
Από την πλευρά του, ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι «συμφωνεί απόλυτα» με όσα ανέφερε ο Βρετανός πρωθυπουργός στην ομιλία που εκφώνησε νωρίτερα στο ρωσικό κοινοβούλιο σχετικά με την ανάγκη να αντιμετωπιστεί η διεθνής τρομοκρατία.
«Είμαστε απόλυτα σύμφωνοι με όλα τα βασικά σημεία που αναπτύξατε σήμερα στο κοινοβούλιο» είπε ο Πούτιν.
Ο Μπλερ θα αναχωρήσει την Παρασκευή το πρωί από τη Μόσχα για το Πακιστάν στο πλαίσιο περιοδείας του, η οποία έχει ως στόχο να επιβεβαιώσει την υποστήριξη στην εκστρατεία κατά της τρομοκρατίας και τα αμερικανικά αντίποινα στο καθεστώς των Ταλεμπάν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (9/5): Πού θα δείτε τον τελικό της ΑΕΚ στο BCL και τα play out της Super League
- Από το Σίδνεϊ βρέθηκε άστεγος στη Μεταμόρφωση – Το τελευταίο μήνυμα του Ηλία Πανταζή πριν χαθούν τα ίχνη του
- Θρίλερ με το drone που βρέθηκε στη Λευκάδα – Στις Ένοπλες Δυνάμεις η έρευνα για την κινητή βόμβα με τα εκρηκτικά
- Άννα Μαρία Βέλλη: Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Άκη Σβολάκη – Οι φωτογραφίες του γάμου
- Μεγάλη στιγμή για την ΑΕΚ – Κοντράρεται με την «πρωτάρα» Ρίτας για την κούπα του BCL
- Ο πληθωρισμός εκτινάσσεται στο 5,4%, γιατί αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να καταπολεμήσει την ακρίβεια


