
Φτερά έκαναν υπολογιστές και εκτυπωτές από την τεχνική βάση του εθνικού αερομεταφορέα
Έξι υπολογιστές, εκτυπωτές κ.ά. κλάπηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο από αγνώστους στην τεχνική βάση της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Η Καθημερινή, την Τετάρτη, οι υπολογιστές περιείχαν αρχεία που αφορούσαν στα αεροσκάφη της ΟΑ.
35
Έξι υπολογιστές, εκτυπωτές κ.ά. κλάπηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο από αγνώστους στην τεχνική βάση της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Η Καθημερινή, την Τετάρτη, οι υπολογιστές περιείχαν αρχεία που αφορούσαν στα αεροσκάφη της ΟΑ.
Η κλοπή έγινε αντιληπτή το πρωί της Δευτέρας, αλλά δεν ανακοινώθηκε. Στην τεχνική βάση της ΟΑ, εκτός των άλλων, διατηρείται το αρχείο όλων των αεροσκαφών της εταιρείας, τόσο για την εκμετάλλευσή τους όσο και για τη συντήρησή τους ή τα καταγραμμένα «συμβάντα».
Ερωτηματικά, πάντως, δημιουργούνται για το πώς είναι δυνατόν οι κλέφτες να παρεισέφρησαν στην τεχνική βάση της ΟΑ και μάλιστα σε μια περίοδο όπου έχουν ενταθεί τα μέτρα ασφαλείας.
Στο εσωτερικό της ΟΑ κάνουν λόγο για συμφέροντα αγοραστών της εταιρείας, αν δεν πρόκειται για απλούς κλέφτες. Προς το παρόν, πάντως, η ΟΑ δεν έχει εκδώσει καμία ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άγιος Δημήτριος: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 27χρονου
- Ο αποκλεισμός των ΗΠΑ στο Ιράν «αποκτά παγκόσμια διάσταση», δηλώνει ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Χέγκσεθ
- Η τιμωρία της UEFA στον Πρεστιάνι για την ομοφοβική επίθεση στον Βινίσιους
- Αίγινα: Συνελήφθη 16χρονη που απείλησε με μαχαίρι συμμαθητές της
- Ο ΔΣΑ είναι αντίθετος σε αρνητικές συμπεριφορές στη δίκη για τα Τέμπη – Η αιχμή για «συγκεκριμένη δικηγόρο»
- Σοκ την Ουκρανία: Σκελετωμένοι στρατιώτες από έλλειψη τροφής – Ξήλωσαν ανώτατο διοικητή