
Αμφισβητούν την ελληνική Δικαιοσύνη οι Γάλλοι κατηγορούμενοι για τον πνιγμό 7χρονου;
Αίτηση παραίτησης από την ανάκριση για την υπόθεση του πνιγμού του 7χρονου αγοριού απο τη Γαλλία στην πισίνα του ξενοδοχείου Club Mediterranee τον Αύγουστο, υπέβαλε την Τετάρτη ο 22ος τακτικός ανακριτής Ανδρέας Κράνης καθώς οι Γάλλοι κατηγορούμενοι στην υπόθεση «αμφισβήτησαν την αμερόληπτη άσκηση καθηκόντων ενός Ελληνα δικαστή».
25
Αίτηση παραίτησης από την ανάκριση για την υπόθεση του πνιγμού του 7χρονου αγοριού απο τη Γαλλία στην πισίνα του ξενοδοχείου Club Mediterranee τον Αύγουστο, υπέβαλε την Τετάρτη ο 22ος τακτικός ανακριτής Ανδρέας Κράνης καθώς οι Γάλλοι κατηγορούμενοι στην υπόθεση «αμφισβήτησαν την αμερόληπτη άσκηση καθηκόντων ενός Ελληνα δικαστή».
Ο δικαστικός λειτουργός επικαλείται στην επιστολή που διαβίβασε στον προϊστάμενο του Πρωτοδικείου Νεκτάριο Βαζαίο λόγους ευπρέπειας καθώς οι τρεις Γάλλοι κατηγορούμενοι έχουν υποβάλλει δύο αιτήσεις εξαίρεσής του.
Χθες επρόκειτο να απολογηθούν οι Αλέν Ζιλ, υπεύθυνος για τη συντήρηση της πισίνας, Σιλβάν Μπαρμπερέ υπεύθυνος του συγκροτήματος στον Μαραθώνα και Ολιβιέ Μπερζερέ υπεύθυνος των Club Mediterranee Ελλάδας. Ωστόσο, ενώπιον του ανακριτή εμφανίστηκαν μόνο οι δύο απο τους κατηγορούμενους καθώς ο Αλέν Ζιλ δεν μπόρεσε να μεταβεί στην Ελλάδα για προσωπικούς του λόγους, για τους οποίους ενημέρωσε τον ανακριτή.
Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν και νέα προθεσμία απο τον ανακριτή, προκειμένου να λάβουν νέα κλήση σε απολογία απο τον δικαστικό λειτουργό που θα αναλάβει τη θέση του κ. Κράνη καθώς η θητεία του στο 22ο τακτικό γραφείο λήγει, ούτως ή άλλως, αύριο. Για την αίτηση του ανακριτή θα αποφανθεί το Δικαστικό Συμβούλιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Άγιος Δημήτριος: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 27χρονου
- Ο αποκλεισμός των ΗΠΑ στο Ιράν «αποκτά παγκόσμια διάσταση», δηλώνει ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Χέγκσεθ
- Η τιμωρία της UEFA στον Πρεστιάνι για την ομοφοβική επίθεση στον Βινίσιους
- Αίγινα: Συνελήφθη 16χρονη που απείλησε με μαχαίρι συμμαθητές της
- Ο ΔΣΑ είναι αντίθετος σε αρνητικές συμπεριφορές στη δίκη για τα Τέμπη – Η αιχμή για «συγκεκριμένη δικηγόρο»
- Σοκ την Ουκρανία: Σκελετωμένοι στρατιώτες από έλλειψη τροφής – Ξήλωσαν ανώτατο διοικητή