25

Μιά ανάσα από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας με σκάφη τύπου «470», που διεξάγεται στο Δουβλίνο, βρίσκονται την Τρίτη οι πρωταθλήτριές μας, Σοφία Μπεκατώρου και Αιμιλία Τσουλφά.

Μετά από 8 ιστιοδρομίες οι Ελληνίδες ιστιοπλόοι προηγούνται στη γενική κατάταξη με 14 βαθμούς ποινής, έναντι 22 των Αρμοστρονγκ και Στόουελ, από την Αυστραλία και 24 των Ισπανίδων Ντουφρένς και Αζόν.


Το δεύτερο ελληνικό πλήρωμα στους αγώνες με τις Μυλωνά – Κούρκουλου βρίσκεται στην 19η θέση. Στις δύο τελευταίες ιστιοδρομίες οι Μπεκατώρου – Τσουλφά τερμάτισαν 12ες και 1ες.


Στους άνδρες, οι Ανδρέας Κοσματόπουλος και Κώστας Τριγκώνης βρίσκονται στην 13η θέση με 55 βαθμούς ποινής σε 6 κούρσες. Προηγούνται οι Ισραηλινοί Κίγκερ – Γκαλ με 12 β/π, ενώ το δεύτερο ελληνικό πλήρωμα με τους Παπαδόπουλο – Καρασταμάτη κατέχουν την 26η θέση με 107 β/π.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ