Καλή η πορεία της οικονομίας, λέει ο ΥΠΕΘΟ – Αμφιβολίες για τις φοροελαφρύνσεις
Η ελληνική οικονομία πορεύεται ικανοποιητικά και διαθέτει στοιχεία δυναμισμού, δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Γιάννος Παπαντωνίου, μετά τη συνάντηση που είχε την Τρίτη με τον πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, στο Μέγαρο Μαξίμου.
28
Η ελληνική οικονομία πορεύεται ικανοποιητικά και διαθέτει στοιχεία δυναμισμού, δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Γιάννος Παπαντωνίου, μετά τη συνάντηση που είχε την Τρίτη με τον πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στη δίωρη συνάντηση συμμετείχε -για μία ώρα- και ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Δρυς, ο οποίος όμως δεν προέβη σε δηλώσεις. Ο Γ.Παπαντωνίου δήλωσε πάντως ότι ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για την πορεία της οικονομίας, ενόψει και της αυριανής δημοσιοποίησης της εξαμηνιαίας έκθεσης του ΥΠΕΘΟ.
Απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο κ. Παπαντωνίου είπε ότι δεν προβλέπεται να γίνουν σύντομα φορολογικές ελαφρύνσεις και υπενθύμισε ότι ο προϋπολογισμός θα κατατεθεί στη Βουλή στις 3 Οκτωβρίου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια για να συμπεριληφθούν τέτοιες ελαφρύνσεις στον προϋπολογισμό του 2002.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ένα ταξίδι στον αριστοτελικό στοχασμό: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Μεγάλα ύψη βροχής σε όλη την Ελλάδα τον Ιανουάριο – Βροχή ενός έτους σε 4 μήνες στην Αττική
- Μεντιλίμπαρ: «Δύσκολο το παιχνίδι με τον Αστέρα, σημαντική η ανανέωση του Ζέλσον Μαρτίνς»
- «Παντρέψου με!» – Η Σάρα Φέργκιουσον είχε παραδοθεί άνευ όρων στον Τζέφρι Έπσταϊν σύμφωνα με νέα στοιχεία
- Οι ΗΠΑ κατέρριψαν ιρανικό drone – Κατευθυνόταν προς το αεροπλανοφόρo «Λίνκολν»
- Λανουά στους διαιτητές: «Θέλουμε να μείνουμε στην ΚΕΔ αλλά δεν εξαρτάται από εμάς»