Στη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας συμφώνησαν ΟΤΟΕ – ΕΕΤ
Σε συμφωνία για την υπογραφή της νέας σύμβασης των τραπεζοϋπαλλήλων, κατέληξαν την Τρίτη το απόγευμα η ΟΤΟΕ και η Ενωση Ελληνικών Τραπεζών (ΕΕΤ) μετά από πολύμηνες και σκληρές διαπραγματεύσεις.
25
Σε συμφωνία για την υπογραφή της νέας σύμβασης των τραπεζοϋπαλλήλων, κατέληξαν την Τρίτη το απόγευμα η ΟΤΟΕ και η Ενωση Ελληνικών Τραπεζών (ΕΕΤ) μετά από πολύμηνες και σκληρές διαπραγματεύσεις.
Η νέα σύμβαση θα ισχύσει για ένα χρόνο και προβλέπει αυξήσεις 4,2% και ικανοποίηση του αιτήματος της ΟΤΟΕ σχετικά με τα στεγαστικά δάνεια των εργαζομένων στις τράπεζες.
Ειδικότερα, το ποσό των δανείων διαμορφώνεται σε 33 εκατ. δρχ. για κάθε δικαιούχο και προσαυξάνεται κατά 7 εκατ. δρχ. για κάθε παιδί, ενώ το σταθερό επιτόκιο διαμορφώνεται σε 4,5% και 3,5%, αντίστοιχα. Η συμφωνία θα επικυρωθεί από το Γενικό Συμβούλιο της ΟΤΟΕ που συνεδριάζει απόψε και θα υπογραφεί επίσημα τις επόμενες ημέρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Να λογοδοτήσει»: Η πρώην σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς, Μελίντα, σπάει τη σιωπή της για τη σχέση του με τον Έπσταϊν
- Υπόθεση θρίλερ – Η δολοφονία στην Μάνδρα, το τροχαίο στην Ελευσίνα και ο νεκρός 27χρονος στη Νέα Πέραμο
- Το δίλημμα του Ματετά μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής στην Μίλαν
- Το αεροπλανοφόρο Λίνκολν φεύγει από τον Περσικό Κόλπο και οδεύει προς το Άντεν, λέει το Ιράν
- ΗΠΑ: Μια μικρή ομάδα Αμερικανών στρατιωτών βρίσκεται στη Νιγηρία για την αντιμετώπιση της ισλαμιστικής απειλής
- Θύελλα αντιδράσεων στη Γαλλία από τις δηλώσεις του Γκι Ρου για τις γυναίκες στο ποδόσφαιρο



