
Πολύνεκρες εκρήξεις σε Υεμένη και Σομαλία
Τουλάχιστον 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το μεσημέρι του Σαββάτου στην Υεμένη, όταν σημειώθηκε έκρηξη στην πόλη Ρίντα κοντά στην πρωτεύουσα Σανάα. Την ίδια ώρα, περισσότεροι από 30 άνθρωποι σκοτώθηκαν στη Σομαλία έπειτα από έκρηξη σε λεωφορείο.
71
Τουλάχιστον 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το μεσημέρι του Σαββάτου στην Υεμένη, όταν σημειώθηκε έκρηξη στην πόλη Ρίντα κοντά στην πρωτεύουσα Σανάα. Την ίδια ώρα, περισσότεροι από 30 άνθρωποι σκοτώθηκαν στη Σομαλία έπειτα από έκρηξη σε λεωφορείο.
Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε αγορά όπου η πώληση όπλων και πυρομαχικών είναι ελεύθερη και βρίσκεται κοντά σε μεγάλη υπαίθρια αγορά αγαθών πρώτης ανάγκης, η οποία συνήθως είναι κατάμεστη από κόσμο, όπως υπογράμμισε τοπικός αξιωματούχος ασφαλείας. Εκτός από τους 14 νεκρούς υπάρχουν ακόμα 15 τραυματίες.
Η δεύτερη έκρηξη σημειώθηκε στο χωριό Χάλγκαν της Σομαλίας, βόρεια της πρωτεύουσας Μογκαντίσου, όταν μια τσάντα γεμάτη πυρίτιδα που μετέφερε πιθανότατα κάποιος επιβάτης εξερράγη, σκοτώνοντας περισσότερους από 30 επιβάτες του λεωφορείου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Μόσχα δηλώνει έτοιμη να προμηθεύσει φυσικό αέριο την ΕΕ, «εφόσον έχει πλεόνασμα»
- Μια καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή «αποκάλυψε» όπλα – Τι βρήκαν οι Αρχές
- Ισοπαλία στο Σίτι Γκράουντ (1-1), στη ζώνη του υποβιβασμού η Τότεναμ (0-1)
- Θριάσιο: Πτώση τμήματος της οροφής σε θάλαμο ασθενών της ψυχιατρικής κλινικής στο νοσοκομείο
- Σοκαριστικό τροχαίο στην Αρτέμιδα: Αυτοκίνητο εκσφενδόνισε μοτοσικλετιστή και τον παράτησε αβοήθητο στο δρόμο
- Τρένο συγκρούστηκε με αγριογούρουνο λίγο πριν την Ανάσταση – Ταλαιπωρία για του επιβάτες του «Λάρισα – Θεσσαλονίκη»
