61

Τα νέα της μειωμένα επιτόκια καταθέσεων και χορηγήσεων ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Citibank, η οποία προχώρησε σε μείωση του επιτοκίου ταμιευτηρίου κατά 0,25% και σε μειώσεις των χορηγητικών επιτοκίων που φτάνουν έως και τις 3,25 μονάδες.

Συγκεκριμένα, το επιτόκιο καταναλωτικών δανείων μειώνεται κατά 1,5 μονάδα και διαμορφώνεται στο 9,5%. Το επιτόκιο στεγαστικών δανείων κατασκευής και επισκευής κατοικίας χωρίς προσημείωση μειώνεται 0,25 μονάδες και διαμορφώνεται στο 10,75%.


Το κυμαινόμενο επιτόκιο στεγαστικών δανείων αγοράς και κατασκευής και επισκευής κατοικίας διαμορφώνεται σε 6,5% από 6,8%, και το σταθερό επιτόκιο για τρία χρόνια σε 6,90% από 7,50%. Για την πενταετία παραμένει σταθερό στο 7%.


Τα επιτόκιο προσωπικών δανείων αυτοκινήτου μειώνεται 3,25 μονάδες και διαμορφώνεται στο 10,75%. Το βασικό επιτόκιο Ταμιευτηρίου μειώνεται στο 2,25% από 2,5%.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ