Το δεύτερο μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο των ΗΠΑ συνεργάζεται με το Amazon
Στο Amazon.com ανέθεσε, τη Μ.Τετάρτη, τη διαδικτυακή πώληση των βιβλίων του το Borders, το δεύτερο μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο των ΗΠΑ, μειώνοντας παράλληλα σημαντικά το προσωπικό του δικού του δικτυακού τόπου, Borders.com.
Στο Amazon.com ανέθεσε, τη Μ.Τετάρτη, τη διαδικτυακή πώληση των βιβλίων του το Borders, το δεύτερο μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο των ΗΠΑ, μειώνοντας παράλληλα σημαντικά το προσωπικό του δικού του δικτυακού τόπου, Borders.com.
Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν ανακοινώθηκαν, ωστόσο στελέχη του Borders δήλωσαν ότι η εταιρεία θα χρηματοδοτήσει το γνωστό διαδικτυακό βιβλιοπωλείο προκειμένου να ανανεώσουν τον κοινό πλέον δικτυακό τόπο Borders.com μέχρι τον Αύγουστο.
Το Amazon.com θα αναλάβει τη διαχείριση αποθεμάτων, τη λήψη και διεκπεραίωση των παραγγελιών, την προβολή εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου και την εξυπηρέτηση των διαδικτυακών πελατών του Borders.
Το Βοrders θεωρείται το δεύτερο μεγαλύτερο αμερικάνικο βιβλιοπωλείο με τον Barnes & Noble, όπως αναφέρει το Yahoo News. Η παρουσία από τον ομώνυμο δικτυακό τόπο τού απέφερε έσοδα 27,4 εκατ. δολαρίων (10,55 δισ. δρχ.) το περασμένο έτος, σε σύνολο εσόδων 3,3 δισ. δολαρίων (1,27 τρισ. δραχμές).
- Ιράν: Τον «τερματισμό του πολέμου άμεσα» ζητά ο Ερντογάν – Απειλείται «η σταθερότητα ολόκληρης της περιοχής»
- Ιράν: «Εμείς θα αποφασίσουμε το τέλος του πολέμου», απαντούν στον Τραμπ οι Φρουροί της Επανάστασης
- Ιράν: Ο πόλεμος «θα τελειώσει σύντομα» διαβεβαιώνει ο Τραμπ
- Ουκρανία: Αρκετοί τραυματίες εξαιτίας ρωσικών επιθέσεων σε Χάρκοβο και Ντνίπρο
- Ιράν: Τραμπ και Πούτιν συνομίλησαν τηλεφωνικά για πρώτη φορά από την έναρξη του πολέμου
- Κούβα: Ο ΟΗΕ διαπραγματεύεται με τις ΗΠΑ την εισαγωγή καυσίμων για την ανθρωπιστική αποστολή του


