
Κατά 16% αυξήθηκαν τα κέρδη της μεγαλύτερης εταιρείας στον κόσμο
Την αύξηση της κερδοφορίας της κατά 16% σε ετήσια βάση, για το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, ανήγγειλε η κολοσσιαία εταιρεία Genaral Electric.
50
Την αύξηση της κερδοφορίας της κατά 16% σε ετήσια βάση, για το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, ανήγγειλε η κολοσσιαία εταιρεία Genaral Electric.
Όπως μεταδίδει ο δικτυακός τόπος Bloomberg, η υπ αριθμόν ένα εταιρεία στον κόσμο, σε όρους κεφαλαιοποίησης, κατόρθωσε να περιορίσει τις επιπτώσεις από την υποχώρηση των αναπτυξιακών ρυθμών της αμερικανικής οικονομίας, χάρη στο επιτυχές πρόγραμμα περικοπής κόστους που εφήρμοσε αλλά και εισπράττοντας τα οφέλη από εκκρεμείς παραγγελίες.
Τα λειτουργικά κέρδη κατά το πρώτο τρίμηνο διαμορφώθηκαν σε ετήσια βάση σε 3,02 δισ. δολάρια (1,155 τρισ. δρχ.) ή 30 σεντς ανά μετοχή, έναντι κερδοφορίας ύψους 2,59 δισ. δολαρίων (991,001 δισ. δρχ.) ή 26 σεντς ανά μετοχή το αντίστοιχο διάστημα του 2000.
Η αξία των πωλήσεων για το πρώτο τρίμηνο σημείωσε αύξηση της τάξεως του 2% και ανήλθε σε 30,5 δισ. δολάρια (11,671 τρισ. δρχ.), έναντι 30 δισ. δολαρίων (11,480 τρισ. δρχ.) την αντίστοιχη περίοδο του παρελθόντος έτους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στη ΓΑΔΑ μεταφέρεται ο 89χρονος από την Πάτρα – Πώς συνελήφθη
- Ο Τζίμι Κίμελ (ξανά) σε κόντρα με την οικογένεια Τραμπ
- Θεσσαλονίκη: Τι υποστήριξε στους αστυνομικούς η μητέρα του 5χρονου που πετούσε αντικείμενα από το μπαλκόνι
- Κικίλιας: Επενδύουμε 90 εκατ. ευρώ επιπλέον στη ναυτική εκπαίδευση
- Ολυμπιακός: Η 12άδα που επέλεξε ο Μπαρτζώκας για το πρώτο παιχνίδι με τη Μονακό
- Κεφαλονιά: Φονικό κοκτέιλ ουσιών βρέθηκε στο αίμα της Μυρτούς – Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις
