
Επεισόδια από ασφαλισμένους του ΗΣΑΠ στα γραφεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου
Μικρής έκτασης επεισόδια προκλήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης, όταν οργισμένοι ασφαλισμένοι του ΗΣΑΠ εισέβαλαν στα γραφεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση να διακοπεί η επί πιστώσει παροχή φαρμάκων.
53
Μικρής έκτασης επεισόδια προκλήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης, όταν οργισμένοι ασφαλισμένοι του ΗΣΑΠ εισέβαλαν στα γραφεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση να διακοπεί η επί πιστώσει παροχή φαρμάκων.
Οι ασφαλισμένοι του ΗΣΑΠ προκάλεσαν υλικές ζημιές και αντάλλαξαν φραστικά πυρά με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στα γραφεία του συλλόγου.
Οι εκπρόσωποι των φαρμακοποιών προσπάθησαν να εξηγήσουν ότι η διακοπή παροχής επί πιστώσει φαρμάκων σε ασφαλισμένους επτά ταμείων, μεταξύ αυτών και του ΗΣΑΠ, αποφασίστηκε για να τους καταβληθούν τα οφειλόμενα από τους ασφαλιστικούς οργανισμούς ποσά.
Έτσι, από την 1η Απριλίου οι ασφαλισμένοι του ΤΕΒΕ, του ΟΓΑ, του ΤΣΜΕΔΕ, καθώς και όσοι εργάζονται στον ΗΣΑΠ, στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, στην Πανεπιστημιακή Λέσχη και στο Πάντειο Πανεπιστήμιο πληρώνουν, προκειμένου να προμηθευτούν τα φάρμακά τους. Κατόπιν με την απόδειξη διεκδικούν τα χρήματα από τα ασφαλιστικά ταμεία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Eurovision 2026: Ξεσήκωσε το κοινό ο Akylas και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου
- Βρετανία: Ο Στάρμερ προς το παρόν διασώθηκε – Αλλά η εξουσία του είναι επισφαλής
- Τρόμος στη Μασαχουσέτη: Άνδρας άρχισε να πυροβολεί στη μέση του δρόμου – 11 τραυματίες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 13.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 13 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Ροντινέι: «Θα δώσω και τη ζωή μου για τον Ολυμπιακό»


