
Διασυνοριακά προβλήματα και προστασία του πολίτη στην ατζέντα
Συνδιάσκεψη με θέμα «Διασυνοριακά προβλήματα - προστασία και ασφάλεια του πολίτη» πραγματοποιεί η Νέα Δημοκρατία το απόγευμα της Τετάρτης, στο πλαίσιο των προσυνεδριακών διαδικασιών του πέμπτου τακτικού συνεδρίου του κόμματος που θα διεξαχθεί στα τέλη Μαρτίου.
55
Συνδιάσκεψη με θέμα «Διασυνοριακά προβλήματα – προστασία και ασφάλεια του πολίτη» πραγματοποιεί η Νέα Δημοκρατία το απόγευμα της Τετάρτης, στο πλαίσιο των προσυνεδριακών διαδικασιών του πέμπτου τακτικού συνεδρίου του κόμματος που θα διεξαχθεί στα τέλη Μαρτίου.
Οι εργασίες της συνδιάσκεψης θα ανοίξουν στις 4:30 το απόγευμα με ομιλία του προέδρου της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου Τζανή Τζαννετάκη. Θα προηγηθεί καλωσόρισμα από το δήμαρχο Κοζάνης Πάρι Κουκουλόπουλο.
Εισηγητές θα είναι τοπικοί φορείς της ευρύτερης περιοχής της δυτικής Μακεδονίας, ενώ θα μιλήσει και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής.
Η συνδιάσκεψη θα ολοκληρωθεί με την ανακοίνωση των συμπερασμάτων της από το γραμματέα της επιτροπής του συνεδρίου, Κωνσταντίνο Σημαιοφορίδη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κόκκινο της φωτιάς – Οι εμφανίσεις από την παγκόσμια πρεμιέρα του «Ο Διάβολος φοράει Prada 2»
- Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό στον Ασπρόπυργο – Έκρυβαν σε βόθρο καραμπίνες και πινακίδες, 10 συλλήψεις
- Οι τέσσερις λόγοι που ορίστηκε ο Ευαγγέλου στον τελικό Κυπέλλου
- Μέτρα στήριξης: Στο τραπέζι η επέκταση επιδότησης σε diesel και λιπάσματα
- Τσερνόμπιλ: Πώς η φύση επέστρεψε εκεί που ο άνθρωπος εξαφανίστηκε
- Απόπειρα αρπαγής ανηλίκου από αλλοδαπούς στην Κάτω Τιθορέα – Τι λέει ο δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας
