Regeneration – Κριτική
Η «αναγέννηση» που αναφέρεται στον τίτλο του έκτου άλμπουμ των Βρετανών Divine Comedy είναι φανερή από το πρώτο κιόλας άκουσμα των έντεκα τραγουδιών που απαρτίζουν τη νέα κυκλοφορία του 31χρονου τραγουδιστή και τραγουδοποιού Neil Hannon και του εξαμελούς σχήματος που τον συνοδεύει.
Το επικό ύφος και οι πομπώδεις ορχηστρικές συνοδείες έχουν υποχωρήσει για χάρη μιας pop έκφρασης λιγότερο πολύπλοκης και περισσότερο άμεσης, πλούσιας σε μελωδίες, ενορχηστρωτικές ιδέες και εναλλαγές ύφους.
Πέρα από τον ίδιο τον Hannon, που, αν μη τι άλλο, επιβεβαιώνει με το «Regeneration» ότι τολμά να κάνει δοκιμές και να επαναπροσδιορίζει την καλλιτεχνική του κατεύθυνση και ότι δεν επαναπαύεται σε δοκιμασμένες «συνταγές», την ευστοχία του τελικού αποτελέσματος θα πρέπει επίσης να χρεώσουμε τόσο στον παραγωγό Nigel Godrich (γνωστό από τη δουλειά του με τους Radiohead, Beck και Travis) όσο και σε καθέναν από τους έξι μουσικούς που συμμετέχουν στην τρέχουσα σύνθεση του γκρουπ, δεδομένης της ενεργού συμμετοχής όλων στη σύνθεση και στη διαμόρφωση των τραγουδιών.
- Ελλάδα – Ουγγαρία 12-15: «Καθίζηση» στο 2ο ημίχρονο και αποκλεισμός από τον τελικό για την Εθνική
- Ενοίκια: Ο χάρτης των τιμών και οι περιοχές [πίνακες]
- Μεξικό: Συνελήφθη πρώην Ολυμπιονίκης – Ήταν από τους πιο καταζητούμενους φυγάδες του FBI
- Πάσχουν οι ορισμοί των διαιτητών της Super League
- Γκάφα ολκής της ΔΥΠΑ αναστάτωσε χιλιάδες ανέργους: Απειλές διαγραφής και Ημέρες Καριέρας
- Χανιά: Στο νοσοκομείο εργαζόμενος που χτυπήθηκε από κεραυνό στην Παλαιόχωρα
