
Πολύωρη ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες του ΟΣΕ
Πολύωρη ταλαιπωρία σε εκατοντάδες επιβάτες του ΟΣΕ από τη Δράμα, την Αλεξανδρούπολη και τη Βουλγαρία που ταξίδευαν προς τη Θεσσαλονίκη προκάλεσε ο εκτροχιασμός βαγονιού εμπορικής αμαξοστοιχίας στο Νομό Κιλκίς στις 9:30 το βράδυ του Σαββάτου.
51
Πολύωρη ταλαιπωρία σε εκατοντάδες επιβάτες του ΟΣΕ από τη Δράμα, την Αλεξανδρούπολη και τη Βουλγαρία που ταξίδευαν προς τη Θεσσαλονίκη προκάλεσε ο εκτροχιασμός βαγονιού εμπορικής αμαξοστοιχίας στο Νομό Κιλκίς στις 9:30 το βράδυ του Σαββάτου.
Ο εκτροχιασμός του βαγονιού της αμαξοστοιχίας 8659, που εκτελούσε το δρομολόγιο Στρυμόνας – Θεσσαλονίκη, σημειώθηκε στο σιδηροδρομικό δίκτυο μεταξύ των σταθμών Φιλαδέλφειας και Γαλλικού στο Νομό Κιλκίς.
Η συγκοινωνία στο δίκτυο διακόπηκε και το εκτροχιασμένο βαγόνι απομακρύνθηκε από τη σιδηροδρομική γραμμή το μεσημέρι της Κυριακής. Το ατύχημα είχε αποτέλεσμα να μπλοκάρουν συνολικά οκτώ δρομολόγια του ΟΣΕ, ενώ επιστρατεύτηκαν έξι λεωφορεία που ανέλαβαν τη μεταφορά των επιβατών από και προς το σταθμό της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συνεχίσουν το ταξίδι τους.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΣΕ έχουν ξεκινήσει τη διεξαγωγή ερευνών για την εξακρίβωση των αιτίων που προκάλεσαν τον εκτροχιασμό του βαγονιού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Το σύστημα δολοφονίας χαρακτήρων του Μαξίμου» έπιασε δουλειά – Πόλεμος ΠΑΣΟΚ και ΝΔ
- ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται παξιμάδια κανέλας – Ποιος ο λόγος
- Μπαρτζώκας για Final-4: «Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, πάντα υπάρχει πίεση»
- Βρετανία: Παραιτήθηκε ο υπουργός Υγείας – Τι αναφέρει στην επιστολή του
- Καλλιθέα: Στη φυλακή ο 58χρονος που πυροβόλησε με ούζι μέσα σε μπαρ στην Καλλιθέα
- Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους που σκότωσαν και πέταξαν 54χρονο στον Λουδία

