26

Στη διάθεση του Μπάμπη Τεννέ θα είναι ο Ίλια Ίβιτς για το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα. Όπως φάνηκε στην προπόνηση της Πέμπτης ο Σέρβος άσος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε στους προσαγωγούς και έτσι δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην «κιτρινόμαυρη» αποστολή.

Για προληπτικούς λόγους ο Ίβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, θωρείται όμως αρκετά ενθαρρυντικό το γεγονός ότι τελείωσε την προπόνηση χωρίς να αισθανθεί πόνους.


Την Παρασκευή αναμένεται να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, όπως άλλωστε και οι Καραλιόπουλος, Κατσιαρός που την Πέμπτη γυμνάστηκαν επίσης μόνοι τους προληπτικά.


Υποψηφιότητα για την ενδεκάδα του Αρη κόντρα στον Εθνικό Αστέρα έχουν θέσει οι Μπάρκογλου, Λουμπούτης και Λιολίδης, ενώ δεν πρόκειται να αγωνιστούν λόγω τιμωρίας ο Χριστοδούλου και ο Μάρκος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ