
Εκτός του διαγωνισμού κινητής τηλεφωνίας στην Τουρκία η γαλλική Alcatel
Ακυρώθηκε την Τρίτη η προσφορά της γαλλικής εταιρείας Alcatel στο διαγωνισμό κινητής τηλεφωνίας στην Τουρκία. Το γεγονός αποδίδεται στην όξυνση της κρίσης των σχέσεων Παρισιού - Αγκυρας, μετά την αναγνώριση της αρμενικής γενοκτονίας από τη Γαλλία.
27
Ακυρώθηκε την Τρίτη η προσφορά της γαλλικής εταιρείας Alcatel στο διαγωνισμό κινητής τηλεφωνίας στην Τουρκία. Το γεγονός αποδίδεται στην όξυνση της κρίσης των σχέσεων Παρισιού – Αγκυρας, μετά την αναγνώριση της αρμενικής γενοκτονίας από τη Γαλλία.
Όπως δήλωσε ο Αϊσούν Χόμπεκ, εκπρόσωπος της Alcatel Teletas, θυγατρική της Alcatel στην Τουρκία, η προσφορά της εταιρείας στο διαγωνισμό κινητής τηλεφωνίας ακυρώθηκε, ενώ δεν ενημερώθηκε για να κάνει νέα προσφορά.
Η Αlcatel θα προμήθευε ειδικό εξοπλισμό στην τουρκική εταιρεία τηλεπικοινωνιών Turk Telecom, αλλά ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Ιμπραήμ Αλπτούρκ δήλωσε ότι η γαλλική εταιρεία αποκλείστηκε από το διαγωνισμό, χωρίς να αναφερθεί στους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- LIVE: Τότεναμ – Λιντς
- Στο τέλος της ημέρας, θα «φανεί» και η αρχή της επόμενης…
- LIVE: Νάπολι – Μπολόνια
- Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο 82χρονος που αγνοείτο στην Κλένια Κορινθίας
- «Τέρας» χαρακτηρίζουν τον Μάικλ Τζάκσον οι κατήγοροι του
- Κυβερνητική αεροπορική επιδρομή στη Νιγηρία – Νεκροί δεκάδες άμαχοι λέει η Διεθνής Αμνηστία


