
Στον τομέα των γαλακτοκομικών στρέφει το βλέμμα της η Coca – Cola
Την επέκταση των δραστηριοτήτων της στον τομέα των γαλακτοκομικών και ειδικότερα στην παραγωγή ροφήματος με βάση το γάλα, για παιδιά ηλικίας έως 12 ετών, σχεδιάζει η Coca - Cola Co.
74
Την επέκταση των δραστηριοτήτων της στον τομέα των γαλακτοκομικών και ειδικότερα στην παραγωγή ροφήματος με βάση το γάλα, για παιδιά ηλικίας έως 12 ετών, σχεδιάζει η Coca – Cola Co.
Το νέο σχέδιο που προωθεί ο αμερικανικός κολοσσός έχει το κωδικοποιημένο όνομα «Πρόγραμμα Μητέρα» (Project Mother). Στις αρχές του 2001 η εταιρεία θα διαθέσει δοκιμαστικά πέντε είδη ροφημάτων με βάση το γάλα, και θα επικεντρωθεί στις αγορές όπου υπάρχει μεγάλη κατανάλωση γάλακτος, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, της Λατινικής Αμερικής και των Ηνωμένων Πολιτειών.
Το νέα προϊόντα θα διατίθενται στα ράφια των καταστημάτων και δεν θα χρειάζονται ψυγείο. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι τα ροφήματα αυτά θα συνδυάζουν τη γεύση με την υψηλή θρεπτικότητα.
Σύμφωνα με ορισμένους αναλυτές, το σχέδιο μπορεί να επιφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα για την Coca – Cola, καθώς φέρνει σε επαφή με την εταιρεία παιδιά τα οποία μπορούν να εξελιχθούν σε μελλοντικούς πελάτες της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters
- Παναθηναϊκός: Μία απουσία ενόψει του τρίτου αγώνα με τη Βαλένθια
- Πρωτοφανής επίθεση Τραμπ στο Εθνικό Ιδρυμα Επιστήμης
- Συρμός του ΗΣΑΠ βγήκε εκτός αποβάθρας – Οι επιβάτες κατέβηκαν στον επόμενο σταθμό
- ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ με τους «ακροδεξιούς ψάλτες» του ΛΑ.Ο.Σ. δεν είναι σε θέση να κάνει πολιτικές νουθεσίες
- Νέα Φιλαδέλφεια: Ξυλοδαρμός 17χρονου μαθητή στο φάσμα του αυτισμού για ένα… σπρώξιμο
- Φραντσέσκα Αλμπανέζε: «Η Ελλάδα οφείλει να παύσει κάθε υποστήριξη προς το Ισραήλ»
