Εργοστάσιο ανοίγει η Apple στη Βραζιλία
Η εταιρεία υπολογιστών Apple κατασκευάζει εργοστάσιο στη Βραζιλία, όπως ανακοίνωσε ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, υπεύθυνος για τη χώρα της Λατινικής Αμερικής, Μαρινάλντο Αζεβέδο.
65
Η εταιρεία υπολογιστών Apple κατασκευάζει εργοστάσιο στη Βραζιλία, όπως ανακοίνωσε ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, υπεύθυνος για τη χώρα της Λατινικής Αμερικής, Μαρινάλντο Αζεβέδο.
Σε συνέντευξή του στο ZDNet, o Αζεβέδο τόνισε ότι η Apple είχε μία καλή χρονιά στη χώρα του το 2000 και ελπίζει ότι οι πωλήσεις θα βελτιωθούν και το 2001. Ο Αζεβέδο δεν διευκρίνισε, πάντως, τι ακριβώς θα κατασκευάζεται στο νέο εργοστάσιο.
Επιπλέον, δεν είναι σίγουρο εάν με το νέο εργοστάσιο οι τιμές θα είναι καλύτερες για τους κατοίκους της χώρας που θα αγοράσουν έναν Mac, μολονότι οι Βραζιλιάνοι φίλοι της Apple πιστεύουν ότι με αυτό τον τρόπο θα απαλλαγούν από τους φόρους εισαγωγής.
Ο Αζεβέδο προσέθεσε ότι η πολιτική προώθησης προϊόντων της Apple Brazil θα είναι πολύ «επιθετική» το 2001 και πιθανότατα το μάρκετινγκ δεν θα αποτελεί απλώς μίμηση όσων κάνει η «μαμά εταιρεία» στις ΗΠΑ.
Ας σημειωθεί ότι ο Κύβος, ο υπολογιστής που ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τις χαμηλές πωλήσεις της Apple το περασμένο τρίμηνο, αλλά έχει κερδίσει πολλά βραβεία και διακρίσεις για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του, βραβεύτηκε επίσης από τα δύο μεγάλα βραζιλιάνικα περιοδικά υπολογιστών, Info Exame και Design Grafico
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο αλγόριθμος μίλησε: Ιδού οι πιθανότητες να μείνει ο Παναθηναϊκός εκτός 10άδας στην Euroleague
- ΕΕ: Ο πόλεμος έφερε «πόλεμο» μεταξύ Κόστα και φον ντερ Λάιεν
- Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο αστυνομικός που είχε ενημερωθεί καθυστερημένα από το Νοσοκομείο ότι έπασχε από καρκίνο
- ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για τους τραυματίες ενόψει Λεβαδειακού
- Κάι Τραμπ όπως Μαρία Αντουανέτα – Ψώνια με την εγγονή του Ντόναλντ Τραμπ στο «πιο ακριβό σούπερ μάρκετ» εν μέσω πολέμου – «Χάλια σούσι!»
- Πώς η τεχνητή νοημοσύνη βοηθάει τους εγκληματίες


