Αισιόδοξος ο Στιβ Κέις για τη συγχώνευση AOL – Time Warner
Στις αρχές του 2001 θα πραγματοποιηθεί η συγχώνευση AOL - Time Warner, σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου της AOL, Στιβ Κέις, την Τρίτη, στο πλαίσιο του συνεδρίου Warburg Media Conference στη Νέα Υόρκη. H πιθανή συγχώνευση των δύο εταιρειών θα οδηγήσει στη δημιουργία του μεγαλύτερου παροχέα ιντερνετικών υπηρεσιών υψηλής ταχύτητας στον κόσμο.
60
Στις αρχές του 2001 θα πραγματοποιηθεί η συγχώνευση AOL – Time Warner, σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου της AOL, Στιβ Κέις, την Τρίτη, στο πλαίσιο του συνεδρίου Warburg Media Conference στη Νέα Υόρκη. H πιθανή συγχώνευση των δύο εταιρειών θα οδηγήσει στη δημιουργία του μεγαλύτερου παροχέα ιντερνετικών υπηρεσιών υψηλής ταχύτητας στον κόσμο.
Ο Κέις τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις των δύο εταιρειών με την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου των ΗΠΑ (Federal Trade Comission – FTC) έχουν φτάσει πλέον στο τελευταίο στάδιο, αναφέροντας, επίσης, ότι πιθανότατα η συγχώνευση θα πραγματοποιηθεί πριν από τις 20 Ιανουαρίου, οπότε ορκίζεται ο νέος Αμερικανός πρόεδρος.
Η συγχώνευση AOL – Time Warner είχε τεθεί προς έγκριση στη FTC στις αρχές Μαρτίου. Στόχος της αξιολόγησης της FTC είναι κατά πόσο η συγχώνευση αυτή ενδέχεται να δημιουργήσει μονοπώλιο στην αγορά των παροχέων ιντερνετικών υπηρεσιών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters
- Τραμπ: Η συμφωνία για τη Γροιλανδία είναι υπό διαπραγμάτευση – Παίρνουμε ό,τι θέλουμε χωρίς καθόλου κόστος
- Δεν εξερράγη στον αέρα το αεροσκάφος που μετέφερε τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της Λιβύης και την Ελληνίδα αεροσυνοδό
- Τι είναι το «βουβό κύμα» swell που σκότωσε τον αξιωματικό του Λιμενικού στο Άστρος
- Στη Σάλκε ο Τζέκο (pic)
- Νέα υπόθεση revenge porn στην Κρήτη: Αποπειράθηκε να την βιάσει ενώ έστειλε γυμνές φωτογραφίες σε φίλη της
- Κήρυξη του Δήμου Τήλου σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας