H Microsoft αρνείται τις κατηγορίες για υιοθέτηση μονοπωλιακής πολιτικής
Την ακύρωση της δικαστικής απόφασης, που επέβαλε τη διάσπασή της σε δύο εταιρείες για υιοθέτηση μονοπωλιακής πολιτικής, ζήτησε η Μicrosoft, κατά τη διαδικασία εκδίκασης της έφεσής της τη Δευτέρα, αρνούμενη τις κατηγορίες για τις οποίες είχε καταδικαστεί πρωτόδικα.
74
Την ακύρωση της δικαστικής απόφασης, που επέβαλε τη διάσπασή της σε δύο εταιρείες για υιοθέτηση μονοπωλιακής πολιτικής, ζήτησε η Μicrosoft, κατά τη διαδικασία εκδίκασης της έφεσής της τη Δευτέρα, αρνούμενη τις κατηγορίες για τις οποίες είχε καταδικαστεί πρωτόδικα.
Η εταιρεία κατέθεσε στο Εφετείο κείμενο 150 σελίδων, στο οποίο υποστηρίζει ότι η πολιτική της ήταν σύμφωνη με τους κανόνες ανταγωνισμού. Η προφορική παρουσίαση των επιχειρημάτων θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο.
Η Microsoft ισχυρίστηκε ότι η όλη διαδικασία που οδήγησε το δικαστή Tόμας Τζάκσον στην απόφαση διάσπασής της «ήταν λανθασμένη».
Το αμερικανικό δικαστήριο είχε αποφασίσει ότι η Microsoft ακολουθεί μονοπωλιακή τακτική στην αγορά των λειτουργικών συστημάτων για προσωπικούς υπολογιστές με το προϊόν της, Windows, το οποίο χρησιμοποιούσε με αθέμιτο τρόπο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters
- Καλλιάνος για κακοκαιρία: Το πριν και το μετά της οδού Μετσόβου στην Άνω Γλυφάδα – «Μυρίζει πόλεμο, δεν υπερβάλω»
- Κακοκαιρία: Δραματική διάσωση γυναίκας από ορμητικό χείμαρρο στη Γλυφάδα – Δείτε βίντεο
- Ολυμπιακός: Tα σενάρια πρόκρισης και τα κριτήρια ισοβαθμίας στο Champions League
- Χαρίτσης και Σακελλαρίδης δοκιμάζουν τα όριά τους: Συνέδριο επιβίωσης ή ρήξης για τη Νέα Αριστερά – Το βλέμμα στον Τσίπρα
- Workmonitor 2026: Δεύτερη δουλειά για να βγει ο μήνας ψάχνει ο ένας στους δύο Έλληνες εργαζόμενους
- Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και οι Polkar στον Σταυρό του Νότου Club

