30

Αίσιο τέλος είχε το απόγευμα της Παρασκευής η περιπέτεια με την 50χρονη έμπορο από τη Ρόδο Γεωργία Σενάουερ, η οποία απειλούσε ότι θα πέσει από την ταράτσα του ξενοδοχείου «Στάνλεϊ» στην πλατεία Καραϊσκάκη, αν δεν μιλούσε για τα προβλήματά της με το δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Η γυναίκα κατέβηκε από την ταράτσα και μέσω κινητού τηλεφώνου επικοινώνησε με το δημοσιογράφο, ο οποίος υποσχέθηκε πως θα ερευνήσει τις καταγγελίες της.

Νωρίτερα, η 50χρονη έμπορος είχε αναφερθεί στην αντιδικία της με ασφαλιστική εταιρεία η οποία δεν την αποζημίωσε την περίοδο κατά την οποία αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει τα τρία καταστήματα που διατηρούσε στη Ρόδο.


Επίσης, καταγγέλλει πως, παρά το γεγονός ότι πλήρωνε εισφορές στο ΙΚΑ και στο ΤΕΒΕ επί 14 χρόνια, δεν εισέπραξε «ούτε δραχμή».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ