71

Έκρηξη στην εφορία της Ηλιούπολης έγινε το βράδυ της Κυριακής, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα ή τραυματίες. Την ευθύνη ανέλαβε με τηλεφώνημά της σε τηλεοπτικό σταθμό η οργάνωση Μαχητές για την Κοινωνική Ανατροπή, που εμφανίζεται για πρώτη φορά.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, το τηλεφώνημα έγινε δέκα λεπτά πριν από την έκρηξη, η αστυνομία όμως δεν πρόλαβε να αντιδράσει, αφού πέρασαν μόλις πέντε λεπτά προτού εκραγεί ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός.


Το κτίριο της εφορίας Ηλιούπολης, που βρίσκεται στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 387, έχει υποστεί μόνο υλικές ζημιές, καθώς πολλά τζάμια έσπασαν. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και γίνονται έρευνες για τυχόν υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού. Σύμφωνα με τα πρώτα συμπεράσματα των ειδικών, η έκρηξη σημειώθηκε στο υπόγειο του κτιρίου.


Τέλος, ζημιές υπέστησαν παραπλήσιο κατάστημα, μία καφετέρια και ένα υαλοπωλείο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ