Στο -0,64% ο γενικός δείκτης στη Σοφοκλέους την Παρασκευή
Με απώλειες της τάξης του 0,64 % έκλεισε η χρηματιστηριακή συνεδρίασης της εβδομάδας, με το γενικό δείκτη τιμών να διαμορφώνεται στις 3791,88 μονάδες και τον όγκο συναλλαγών να παρουσιάζεται ισχνός. Κυμάνθηκε στα επίπεδα των 56,4 δισ. δραχμών.
62
Με απώλειες της τάξης του 0,64 % έκλεισε η χρηματιστηριακή συνεδρίασης της εβδομάδας, με το γενικό δείκτη τιμών να διαμορφώνεται στις 3791,88 μονάδες και τον όγκο συναλλαγών να παρουσιάζεται ισχνός. Κυμάνθηκε στα επίπεδα των 56,4 δισ. δραχμών.
Το τοπίο στους δείκτες άλλαξε αισθητά από το μεσημέρι, καθώς τελικά μόνο ο δείκτης της Παράλληλης Αγοράς κατάφερε να κλείσει με κέρδη της τάξης του 1,05%. Ο κλάδος των Τραπεζών συνέχισε να δέχεται τις πιο έντονες πιέσεις, όπως άλλωστε και καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, και έκλεισε τελικά με απώλειες της τάξης του 1,62%.
Τη μικρότερη πτώση σημείωσαν οι κλάδοι των Βιομηχανιών (-0,02%) και των Κατασκευαστικών (-0,01%).
Απώλειες κατέγραψαν ακόμη οι εταιρείες Leasing (-0,92%,) ο κλάδος των συμμετοχών (-0,83%), των Ασφαλειών (- 0,72%) των Διαφόρων Εμπορικών (- 0,64%) και των Επενδύσεων (- 0,49%).
Όσον αφορά στους δείκτες υψηλής και μεσαίας κεφαλαιοποίησης, αυτοί έκλεισαν με απώλειες 0,92% και 0,10%, αντίστοιχα.
Τέλος, από τις μετοχές που διακινήθηκαν την Παρασκευή στο ΧΑΑ, οι 190 ακολούθησαν ανοδική πορεία, 154 καθοδική, ενώ 37 παρέμειναν αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Ισπανία: Το μεγαλύτερο συνδικάτο μηχανοδηγών καλεί σε απεργία έπειτα από μια σειρά εκτροχιασμων τρένων
- Κακοκαιρία: Πόσο θα διαρκέσει το κύμα που σαρώνει τη χώρα – Σε κατάσταση Red Code 6 περιοχές
- Σοβαρές καταγγελίες εις βάρος του Λούκας Ερναντές
- Ποιες χώρες της ΕΕ επενδύουν περισσότερο στην προσιτή στέγαση; Η Ελλάδα για άλλη μια φορά στον πάτο
- Νεότερη απόφαση για αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου
- Κουτσούμπας σε Μητσοτάκη: Φάγατε μεγάλη ήττα από τον λαό και δεν θα είναι η τελευταία
