
Στη Cinergy – Shell το δίκτυο φυσικού αερίου της Αττικής
Έπειτα από δύο χρόνια καθυστερήσεων κλείνει το κεφάλαιο των διαγωνισμών για τα δίκτυα πόλεων φυσικού αερίου. Το δίκτυο της Αττικής το αναλαμβάνει, τελικά, η κοινοπραξία Cinergy - Shell, η οποία πλειοδότησε με οικονομική προσφορά 57,93 δισ. δραχμών.
59
Έπειτα από δύο χρόνια καθυστερήσεων κλείνει το κεφάλαιο των διαγωνισμών για τα δίκτυα πόλεων φυσικού αερίου. Το δίκτυο της Αττικής το αναλαμβάνει, τελικά, η κοινοπραξία Cinergy – Shell, η οποία πλειοδότησε με οικονομική προσφορά 57,93 δισ. δραχμών.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου την Παρασκευή, στο διαγωνισμό που αφορούσε στην εξαγορά του 49% τής υπό σύσταση Εταιρείας Παροχής Αερίου (ΕΠΑ) Αττικής και στην ανάληψη του μάνατζμεντ συμμετείχε και η γαλλική εταιρεία Gaz de France International, με προσφορά 31 δισ. δραχμών.
Σημειώνεται ότι η Cinergy είναι αμερικανική εταιρεία διανομής αερίου, που δραστηριοποιείται στο Οχάιο και διαθέτει 16.000MW εγκαταστημένη ισχύ. Στην Ευρώπη συμμετείχε μέχρι σήμερα μόνο στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- O Τζόουνς έχει γενέθλιά και ο Ολυμπιακός του έκανε τούρτα-έκπληξη (pic, vid)
- Τουρκία: Πυροβόλησε τη νύφη της δύο φορές στο κεφάλι έπειτα από καυγά – «Την σκότωσα, καθάρισα την τιμή μου»
- Αίγιο: Μπήκε σε αποθήκη και έκανε ριφιφί σε κατάστημα με λεία 23.000 ευρώ
- Greek PM Mitsotakis Announces Cap on Consumer Loan Repayments
- Σε τροχιά οι πρώτοι ελληνικοί θερμικοί δορυφόροι – Στόχος η πρόληψη και ανίχνευση πυρκαγιών
- Η τραγική απώλεια της Άννα Νικόλ Σμιθ, η 19χρονη κόρη και ο υποστηρικτικός πατέρας