Αυξάνει τα ναύλα κατά 10% η Ολυμπιακή Αεροπορία, λόγω των ανατιμήσεων στα καύσιμα
Σε νέα αύξηση μεταξύ 7% με 10% στα εισιτήρια εσωτερικού -τη δεύτερη μέσα σε διάστημα μόλις τεσσάρων μηνών- ετοιμάζεται να προχωρήσει η Ολυμπιακή Αεροπορία (ΟΑ) μόλις λάβει τις σχετικές εγκρίσεις που έχει ζητήσει από τα υπουργεία Εθνικής Οικονομίας και Μεταφορών.
61
Σε νέα αύξηση μεταξύ 7% με 10% στα εισιτήρια εσωτερικού -τη δεύτερη μέσα σε διάστημα μόλις τεσσάρων μηνών- ετοιμάζεται να προχωρήσει η Ολυμπιακή Αεροπορία (ΟΑ) μόλις λάβει τις σχετικές εγκρίσεις που έχει ζητήσει από τα υπουργεία Εθνικής Οικονομίας και Μεταφορών.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα, η ΟΑ ζητά από την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε και τίθεται σε ισχύ το νέο χειμερινό πρόγραμμα δρομολογίων της εταιρείας, να ισχύσουν νέες τιμές στα εισιτήρια του εσωτερικού αυξημένες από 7% έως 10%, ανάλογα με τον προορισμό.
Η ΟΑ θεωρεί απαραίτητη την αναπροσαρμογή των τιμών των εισιτηρίων, όπως αναφέρεται στο έγγραφο που έχει αποστείλει στα δύο υπουργεία, λόγω των συνεχών αυξήσεων στις τιμές των καυσίμων. Οι ανατιμήσεις αυτές εκτιμάται ότι έως το τέλος του χρόνου θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό της κατά 25 δισεκατομμύρια δραχμές.
Σημειώνεται ότι η ΟΑ είχε αυξήσει τις τιμές των εισιτηρίων εσωτερικού τον περασμένο Ιούλιο κατά 7%. Η διοίκηση της εταιρείας εκτιμά ότι από τη διαφορά αυτή θα προκύψουν συνολικά επιπλέον 11 δισεκατομμύρια δραχμές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: 4 νεκροί εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόβσκ
- Σουδάν: Παιδί 3 ετών νεκρό και 13 τραυματίες σε πυρκαγιά που σάρωσε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Η Βενεζουέλα απωθεί αντάρτες προς την Κολομβία, λέει ο κολομβιανός υπουργός Αμυνας
- Κακοκαιρία: Υπερχείλισε ρέμα στο Πικέρμι – Καθίζηση στο Πολύγωνο – Διακοπές κυκλοφορίας
- Πέθανε στα 92 του ο ολλανδός συγγραφέας Σέις Νόοτεμποομ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Μισό βήμα μπρος
