H Intel καθυστερεί την επανακυκλοφορία του Pentium III στα 1,13GHz
Η Intel δεν σκοπεύει να δώσει ξανά στην κυκλοφορία τον Pentium III στα 1,13GHz πριν από το 2001. Το τσιπ ανακλήθηκε από την εταιρεία τον Αύγουστο, εξαιτίας τεχνικού προβλήματος που προκαλούσε «κολλήματα» σε μερικές εφαρμογές.
65
Η Intel δεν σκοπεύει να δώσει ξανά στην κυκλοφορία τον Pentium III στα 1,13GHz πριν από το 2001. Το τσιπ ανακλήθηκε από την εταιρεία τον Αύγουστο, εξαιτίας τεχνικού προβλήματος που προκαλούσε «κολλήματα» σε μερικές εφαρμογές.
Όπως μετέδωσε το ZDNet την Πέμπτη, οι υπεύθυνοι της Intel ανακοίνωσαν στο Microprocessor Forum ότι σκοπεύουν να δώσουν έμφαση στον επικείμενο Pentium 4 ως κορυφαίο τσιπ της εταιρείας και γι αυτόν το λόγο δεν βιάζονται να εισάγουν ξανά τον Pentium III στα 1,13GHz. Από τη στιγμή που θα κυκλοφορήσει ο Pentium 4, θα υπάρχει περιορισμένο ενδιαφέρον για τον Pentium ΙΙΙ, τόνισαν εκπρόσωποι της Intel.
Αναλυτές θεωρούν ότι σημαντικό ρόλο για την καθυστέρηση της επανακυκλοφορίας του συγκεκριμένου επεξεργαστή διαδραματίζει και το γεγονός ότι δεν πρόκειται να παράγεται σε ικανοποιητικές ποσότητες πριν από το δεύτερο εξάμηνο του 2001.
Εν τω μεταξύ, η ανταγωνίστρια εταιρεία ΑΜD σκοπεύει να παρουσιάσει στο τέλος του μήνα ένα τσιπ Athlon 1,2GHz, κατακτώντας έτσι ξανά την κορυφή στον τομέα της ταχύτητας στους μικροεπεξεργαστές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεγαλύτερο από ποτέ το πλεόνασμα πράσινης ενέργειας στην Ελλάδα – Εκατοντάδες γιγαβατώρες στα σκουπίδια
- Πώς στήθηκε η επιχείρηση «Ίπαλλος» που οδήγησε στη σύλληψη του «Έλληνα Εσκομπάρ
- ΚΚΕ: Πυρά προς την κυβέρνηση – «Ανακοίνωσε φιλοδωρήματα στους αγρότες και αγνοεί επιδεικτικά τα αιτήματά τους»
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Τρομοκρατημένοι από τις απολύσεις οι εργαζόμενοι – Φόβοι για σοκ ανεργίας στην Ευρώπη
- Αθήνα: Τροχαίο με παράσυρση πεζού από ΙΧ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου
- LIVE: Αιγάλεω – Ολυμπιακός Β’





