
Επίθεση Καραμανλή στην κυβέρνηση για τις καθυστερήσεις στα μεγάλα έργα
To εργοτάξιο της Αττικής Οδού στο Μαρούσι και το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στα Σπάτα επισκέφθηκε την Παρασκευή ο πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής, προκειμένου να ενημερωθεί από τους υπευθύνους των κατασκευαστριών εταιρειών για την πορεία της εκτέλεσης των έργων.
67
To εργοτάξιο της Αττικής Οδού στο Μαρούσι και το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στα Σπάτα επισκέφθηκε την Παρασκευή ο πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής, προκειμένου να ενημερωθεί από τους υπευθύνους των κατασκευαστριών εταιρειών για την πορεία της εκτέλεσης των έργων.
Μιλώντας στο αεροδρόμιο των Σπάτων, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι το έργο ευτυχώς βρίσκεται στη φάση της ολοκλήρωσης, σχολιάζοντας ωστόσο ότι έπρεπε να έχει τελειώσει εδώ και πολλά χρόνια. Τόνισε, μάλιστα, ότι το έργο εγκαινίασε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής , ενώ εγκαταλείφθηκε από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ για περισσότερα από δέκα χρόνια.
Παράλληλα, επισήμανε την ανάγκη μετεγκατάστασης της Ολυμπιακής Αεροπορίας και υποστήριξε ότι ο εθνικός αερομεταφορέας παραπαίει και βρίσκεται σε κατάσταση εμπορικής απαξίωσης.
Επιπλέον, έκανε λόγο για καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των οδών πρόσβασης προς το αεροδρόμιο και τόνισε ότι η σύμβαση προβλέπει ποινικές ρήτρες πολλών εκατομμυρίων ημερησίως, στην περίπτωση μη αποπεράτωσης τους.
Καταλήγοντας, τόνισε ότι οι καθυστερήσεις που σημειώθηκαν και σημειώνονται στην εκτέλεση των έργων είναι αποκλειστικής ευθύνης της κυβέρνησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στενά του Ορμούζ: Ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ σε σχέδιο απόφασης για τη ναυσιπλοΐα
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν
- Ιράν: Σε «αδιέξοδο» βρίσκεται ο «ανισσόροπος» Τραμπ – «Καμία επίπτωση» από τις «ανυπόστατες απειλές του»
- Ουκρανία: Παύση επιθέσεων εναντίον ενεργειακών υποδομών προτείνει το Κίεβο στη Μόσχα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Οι μαύρες τρύπες ενός διαγγέλματος
- Ανησυχία για την Κούβα – Το νέο σχέδιο του ΟΗΕ για την κάλυψη κρίσιμων αναγκών