
Φόβους για την ασφάλεια του Μπαράκ εκφράζει η σύζυγός του
Η σύζυγος του Ισραηλινού πρωθυπουργού Εχούντ Μπαράκ, Νάβα, εξέφρασε την Κυριακή το φόβο ότι η έντονη κριτική που ασκείται για την ειρηνευτική διαδικασία με τους Παλαιστινίους, μπορεί τελικά να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του πρωθυπουργού.
67
Η σύζυγος του Ισραηλινού πρωθυπουργού Εχούντ Μπαράκ, Νάβα, εξέφρασε την Κυριακή το φόβο ότι η έντονη κριτική που ασκείται για την ειρηνευτική διαδικασία με τους Παλαιστινίους, μπορεί τελικά να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του πρωθυπουργού.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά την εξαγγελία από τον Μπαράκ για μετεγκατάσταση του ενός τετάρτου των Ισραηλινών εποίκων στο πλαίσιο της εφαρμογής μιας νέας ειρηνευτικής συμφωνίας με τους Παλαιστινίους, οι σκληροπυρηνικοί προειδοποιούν ακόμα και για εμφύλιο πόλεμο, ενώ χαρακτηρίζουν τον πρωθυπουργό προδότη.
Εμπιστεύομαι την προσωπική φρουρά του αντρός μου δήλωσε στο ραδιοσταθμό του στρατού η Νάβα Μπαράκ, ομολογώντας ωστόσο ότι φοβάται μήπως συμβεί κάτι το απρόσμενο και οδυνηρό, με στόχο να ακυρωθεί η παράδοση γαιών στους Παλαιστινίους.
Σύμφωνα με τα ισραηλινά ΜΜΕ, η προσωπική ασφάλεια του Μπαράκ ενισχύθηκε το τελευταίο δεκαπενθήμερο, πληροφορία που διέψευσε το πρωθυπουργικό γραφείο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γάζα: 5 νεκροί, ανάμεσά τους 3 παιδιά, από ισραηλινά πυρά κοντά σε τέμενος
- ΝΑΤΟ: Συνάντηση του Ερντογάν με τον Ρούτε – «Μπορούμε να μάθουμε πολλά» από την Τουρκία
- Λίβανος: Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν δημοσιογράφο και άλλα 2 άτομα – Πυρά και κατά των διασωστών
- To Ιράν δημοσίευσε βίντεο από το ρεσάλτο στα EPAMINONDAS και FRANCESKA στο Ορμούζ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Αρωμα εκλογών…
- Μπαρτσελόνα – Θέλτα 1-0: Στο +9 από την άσπρη βούλα – Αγωνία για Γιαμάλ

