
Με μικρή πτώση κατά 0,15% έκλεισε την Πέμπτη ο Νikkei
Ελαφρά χαμηλότερα έκλεισε ο δείκτης Νikkei του Χρηματιστηρίου του Τόκιο την Πέμπτη, καθώς οι επενδυτές προέβησαν σε ρευστοποίηση κερδών εν όψει της λήξης του οικονομικού έτους στις 31 Μαρτίου.
46
Ελαφρά χαμηλότερα έκλεισε ο δείκτης Νikkei του Χρηματιστηρίου του Τόκιο την Πέμπτη, καθώς οι επενδυτές προέβησαν σε ρευστοποίηση κερδών εν όψει της λήξης του οικονομικού έτους στις 31 Μαρτίου.
Συγκεκριμένα, ο Νikkei παρουσίασε πτώση κατά 0,15% για να κλείσει στις 19.704,6 μονάδες. Η πορεία του ενισχύθηκε και από την εντυπωσιακή άνοδο, κατά 3,25%, του δείκτη Nasdaq των τεχνολογικών εταιρειών του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης.
Οικονομικοί αναλυτές εκτιμούν πως ο Νikkei θα παραμείνει στις 19.600 μονάδες και στις επόμενες συνεδριάσεις.
Reuters
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κεφαλονιά: Πώς έμαθε η μητέρα της Μυρτούς ότι η κόρη της ήταν νεκρή – Σπαρακτική η περιγραφή της
- Emily in Paris: Απόβαση στην Ελλάδα – Γυρίσματα στις Κυκλάδες, Λάκης Γαβαλάς και το ρίσκο του screen tourism
- Ο Λουί Αλτουσέρ και οι απορίες του υλισμού του αστάθμητου
- Δήμος Φιλιατών: Αίτημα για ειδικό ποσοστό εισαγωγής στις Πανελλαδικές για τους μαθητές της περιοχής
- Τενίστας δέχθηκε ποινή που του κόστισε το ματς και τα… διέλυσε όλα (vid)
- Τσουκαλάς για υποκλοπές: Θεσμική εκτροπή αν επικαλεστεί η κυβέρνηση το άρθρο 144 για να μην συσταθεί εξεταστική

